sunnuntai 8. heinäkuuta 2012

Sunnuntai 8.7.12

Nyt on uusi blogi luotu. Entinen ei halua toimia..

Aloitetaampa ensin pentujen kuulumisilla. :)
Lapsukaiset kasvavat ja kehittyvät tasaista tahtia. Silmät aukesi ja nyt kokeillaan jo nousta jaloilleen, istua jo osataankin ja vähän jo yritetään leikkiäkin. Kynnet leikkasin yksi päivä ja matokuuritkin ovat saaneet.
Jatsi äityli on hyvässä kunnossa, ruoka maistuu ja maitoa tuntuu riittävän ipanoille. Hyvin mamma hoitaa lapsukaisiaan, oikea super äiti! :)

Kuvat pirpanoista, ikää pennuilla näissä 2 viikkoa.

pojat:

Mellevä






















Mokoma






















Muhkura























tytöt:


Mojova























Metka























Mukava























Sitten muihin asioihin..

Viime viikonloppuna olimme Rovaniemen KV-näyttelyssä Nastan (J. Neilikka) ja Ricon (J. Kamfertti) kanssa. Mukavasti meillä meni tuloksin: Nasta NUO ERI1, SA, PN3, VASERT, VACA ja Rico VAL ERI2, SA, PU2, VACA. Tuomarina toimi Tuula Pratt.
Ricosta kuva ennen näyttelyä:



























Myös Late (J. Humpappaa) oli ollut näytillä Laukaalla, jossa tuomaroi Maija Mäkinen. Tuomari oli antanut ihan ok arvostelun, tuloksena tällä kertaa NUO H.
Laten terveystarkkitulokset tulivat kennelliitosta. Odottelimme pojalle C/C lonkkia, mutta valitettavasti tulos tuli takaisin D/D:nä, kyynärät onneksi 0/0. Jospa poika näillä lonkilla kuitenkin elelee ihan normaalia elämää. Myöhemmin kuvataan poika näillä näkymin uudestaan, jotta saadaan tietää, mikä lonkkien tilanne on vähän vanhempana. Todella harmillinen juttu! :(

Eilen olimme Kokkolan KV-näyttelyssä, jälleen olivat näytillä Nasta ja Rico, tuomarina toimi Pekka Teini. Hyvät tulokset jälleen saatiin: Nasta NUO ERI1, SA ja Rico VAL ERI1, SA, PU2, CACIB. :)

Rico sai todella hyvän arvostelun:
Mahtavassa karvapeitteessä tänään esiintyvä rotutyypiltään erinomainen, hienosti käyttäytyvä uros. Upea pää, oikein sijoittuneet korvat. Tasapainoinen runko. Hyvät kulmaukset edessä ja takana. Kiiltävän laadukas turkki, jota ei ole liikaa. Liikkuu tasapainoisesti sekä edestä, että takaa. Hieno uros! "


Ensiviikolla menee terveystarkkeihin Kille (J. Kimurantti), viikonloppuna on tiedossa Oulun näyttely ja sitten vuorostaan Milkan (J. Hupsheijaa) terveystarkit. Unnin juoksua seurailen tarkkaan, vielä ei ole ne "parhaat päivät", jospa ensi viikon loppupuolella onnistaa..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti