tiistai 7. elokuuta 2012

Tiistai 7.8.12

Viimein pääsen tännekin kirjoittelemaan jotain. Meillä nettiyhteys pätkii tällä hetkellä. Tänään se toimii ainakin toistaiseksi.

Pennut kävivät sirutuksella ja tarkastuksella viime viikolla. Kaikki olivat oikein reippaita koko reissun ajan ja kenessäkään pennussa ei havaittu mitään normaalista poikkeavaa. Kaikilla pojilla tuntui molemmat kiveksetkin. :)
Nyt odottelen ja kyttään sähköpostia, että tulisi kennelliitosta lasku, että saadaan lapsukaisille paperit.

Viime viikonloppuna tuli paljon näyttelytuloksia jälleen, kiitokset kaikille näyttelyssä olleille! :)

Perjantaina olivat näytillä Nasta (J. Neilikka) ja Milka (J. Hupsheijaa) Kuopion KV-näyttelyssä. Tuomarina siellä toimi Jari Fors ja tytöt saivat todella mukavat arvostelut ja tulokset, Nasta NUO ERI1, SA, PN4, VASERT ja Milka AVO ERI.
Tässä muutama Paula Martiskaisen ottama kuva tytöistä, kiitokset kuvista! :)

Nasta

Milka

Lauantaina Kuopio KV-näyttelyssä esiintyi Nasta, tuomarina Tanya Ahlman-Stockmari. Tuloksena hienosti NUO ERI1, SA, VACA.

Itse olin lauantaina Jussin kanssa Pudasjärven ryhmänäyttelyssä, siellä oli esiintymässä myös Late (J. Humpappaa). Meillä oli oikein mukava ja rento näyttelypäivä, kiitokset siitä kaikille paikalla olleille. :)
Tuomarina meillä oli Raimo M. Viljanmaa ja tuloksina Jussi VET ERI1, SA, PU1, ROP-VET, ROP, päivän päätteeksi vielä BIS1-VET ja RYP2 Hannu Talven ollessa tuomaroimassa. Laten tulos oli AVO ERI3.
Laten ihmisten lähettämiä kuvia Pudasjärveltä, hurjasti kiitoksia! :)

Late


Jussi


PU Kehää


VSP Dagolas Ballero & ROP Jussi


Isä ja poikaMilka kävi vielä sunnuntaina Kuopiossa Matti Palojärven syynissä tuloksena jälleen hienosti AVO ERI.

Sitten ikävämpiin uutisiin. Milkan lonkkatulos tuli, tuloksena D/D, onneksi kyynärät oli 0/0. Tässä mietittiin, mitä nyt sitten ja päätettiin, että kuvautetaan tyttö ensi kesänä uudemman kerran ja mietitään jatkoa sitten. Harmittaa ja surettaa kamalasti tämän pentueen tulokset lonkkien osalta, mutta ei ne taida itkemällä parantua, onneksi sisarukset ovat muuten täysin terveitä. Killen (J. Kimurantti) terveystuloksiin tuli myös lisäys, kyynärien tulos on 0/0, harmillisesti lonkat joudutaan kuvauttamaan uudemman kerran, koska kennelliittoon menneet kuvat ovat olleet liian vinoja. Jatkamme jännittämistä.. :)

Pennuista olen ottanut paljon kuvia, tässä niistä osa:

Mellevä
Mokoma
Muhkura
Mojova


Metka
MukavaJatsi äityli on erittäin kärsivällinen lapsukaistensa kanssa ja innostuu välillä jopa leikkimään. :)


Sekalaisia kuvia:Sain kuin sainkin tämän tekstin kirjoitettua ennen kuin yhteys taas menee poikki. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti