sunnuntai 16. syyskuuta 2012

Sunnuntai 16.9.12

Eilinen oli melkoinen häslinki päivä.

Minulla oli Pellon ryhmänäyttelyyn lähtö ja Unni päättikin juuri ennen lähtöä alkaa synnyttelemään lapsukaisia maailmaan. Olin laskenut, että pennut ovat jo ennen tuota näyttelyä syntyneet, mutta ei..
Aikani mietin, että mitä nyt sitten, lähteekö Sirpa Jussin ja Nastan kanssa yksin, vai lähdenkö myös itse. Ensimmäinen pentu syntyi aamulla klo: 7.00 ja toinen heti perään, kaikki näytti menevän hyvin, joten Marko jäi kätilöksi ja minä lähdin ajelemaan Pelloon. Tässä oli melko hyvä tuuri matkassa, kun Markon olisi pitänyt olla töissä, mutta hän tulikin kotiin jo perjantaina. :)
Synnytys oli sujunut kaikinpuolin hyvin, mihinkään ei ollut tarvinnut puuttua koko synnytyksen aikana.

Pellossa meillä meni hyvin.
Jussi papparainen taas tempaisi tuloksella VET ERI1, SA, PU1, ROP-VET, VSP.
Papalla (ja tuoreella isukilla) on kyllä nyt tälle vuotta mennyt erityisen hyvin näyttelyissä, olen ollut ihan yllättynyt sen menestyksestä. :)
Nastallakin meni hienosti, vaikka karva on ihan tippunut, tuloksena NUO ERI2, SA, PN3, VASERT.
Tämä olikin jo Nastan kahdeksas varasertti. :D

Late (Humpappaa) oli myös ollut näyttelyssä eilen Nyykaarlebyyssä, tuloksena hienosti AVO ERI1, SA, PU3, VASERT. Tämä oli jo Laten kuudes varasertti. Hurjasti ONNEA! :)

Pennut ja Unni voi oikein hyvin, oikein pirteitä pikku ipanoita ovat kaikki. Tuore äityli hoitaa lapsukaisiaan oikein antaumuksella. Väreiltään pienet ovat melko mustia. yksi narttu (joka menee sijoitukseen) on merkkivärinen ja yhdeltä urokselta löytyy myös mukavasti merkkejä, muut ovatkin lähes kokonaan mustia.
Varaustilanteesta en ole vielä täysin varma, varmaan lähipäivinä tiedän jo tarkemmin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti