maanantai 25. helmikuuta 2013

Maanantai 25.2.13

Jyväskylän pojat Late (Humpappaa) ja Urho (Mokoma) olivat viikonloppuna Tuusniemen näyttelyssä. Tuomarina siellä toimi Tapani Pukkila ja mukavat arvostelut hän oli pojille antanut. :)

Laten tulos oli AVO ERI3, SA, eli viimeisen sertin metsästys jatkuu.
Arvostelu:
"Mittasuhteiltaan oika, voimakas uros. Hyvä pää ja ilme. Voimakas runko. Hieman lyhyt häntä. Sopivat kulmaukset ja raajaluusto. Liikkuu hyvin. Hyvä turkki. Luonne oikea."

Urho esiintyi pentuluokassa tuloksena PEK2 arvostelulla:
"8 kk vanha, hyvin kehittynyt pentu. Hyvä pää ja ilme. Hieman takakorkean vaikutuksen antava. Voimakas runko. Hyvä häntä. Ahdas takaliike, sivulta hyvä. Hyvä karva, musta merkein. Luonne rauhallinen."

Pari Sanna Parviaisen ottamaa kuvaa pojista, kiitos! :)

Late:Urho:Sain tänään kuvia Lukasta (Mellevä), kiitos omistajalla/kuvien ottajalle! :)


Metkasta otin myös uudet kuvat, kun ikää tuli 8 kuukautta:Eilen oli hieno ilma ja päätin käydä metsälenkillä Jatsin ja Metkan kanssa. Otimpa kamerankin matkaan, tässä kuvia äidistä ja tyttärestä. :)
JatsiMetka
Ellin pennut ovat lähes kaikki lähteneet uusin koteihinsa. Vieteri on meillä vielä jonkin aikaa.
Tiiti muutti myös Keminmaahan sijoituskotiin, siellä nuorelle tytölle riittää aikaa. Oikein hyvin on mennyt niin Ellin pennuilla kuin Tiitilläkin. :)

Odottelemme juoksuja kahdelle nartulle.
Nastan (J. Neilikka) pitäisi aloitella pian juoksuaan ja suunnitelmiin tuli sen verran muutosta, että myös Jatsi on tarkoitus käyttää sulhon luona nyt heti, kun se saa juoksut aikaiseksi.
Minulla on niin sopivasti lomaa, että siinä menee vaikkapa kaksikin pentuetta yhtäaikaa. Sitten saan pitää koko loppu vuoden vapaata pennutuksista ja voin keskittyä täysillä näyttelytouhuihin.
Jatsin sulho julkaistaan piakkoin, kunhan jalostustoimikunta on antanut "tuomionsa" suunnitelmalle.
Nämä onkin sitten Jatsin viimeiset pennut ja se saa jäädä ansaitulle "eläkkeelle" pentuhommista.

2 kommenttia:

 1. Heips,

  tietäisitkö ottiko kukaan Tuusniemellä mittelistä Usvarannan Fantasia kuvia? Ei ole lappalainen, mutta on meidän Tiituksen tytär ja valioitui siellä. Olisi niin mukava saada ajankohtainen valokuva niistäkin jälkeläisistä vaikkapa tuonne blogiini Taavi Tiituksepoika & isä.

  Ja lappalaisikävääni käyn sivuillasi aina tyydyttämässä...edelleen.
  (Olen se, jolla oli se Missin sukulaisnarttu Lilli, jos muistat.)

  Kirsi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei!

   En kyllä yhtään osaa sanoa, löytyykö ko. koirasta kuvaa mistään, onnea isukille tyttären valioitumisesta! :)

   Kiva, kun joku minun kirjoituksia seurailee, mieluusti näitä kuvia & tekstejä tänne rustaa, kun ne jotain kiinnostaa. :)

   -Minna-

   Poista