sunnuntai 28. huhtikuuta 2013

Sunnuntai 28.4.13

Pojat Luka (J. Mellevä) ja Kiku (J. Konsonantti) olivat luovuttaneet verta pra-geenitestiin ja tulokset ovat nyt selvillä, Lukan tulos kantaja/B ja Kikuan terve/A. Kiitokset poikien omistajille testaamisesta! :)

Eilen olimme näyttelyssä Pellossa. Kehässä kävivät pyörähtämässä Rico (J. Kamfetti), Metka (J. Metka), Martta (J. Mukava), Nasta (J. Neilikka) ja Jatsi (J. Jetsulleen). Lapinkoiria oli näyttelyyn ilmoittautunut peräti 40, tuomarina toimi Mari Lackman. Meillä meni oikein mukavasti, tuloksina:
Rico VAL ERI1, SA, PU1, VSP
Metka JUN ERI1, SA, PN3, VASERT
Martta JUN ERI3
Nasta AVO ERI2, SA
Jatsi VAL ERI3

Esitimme myös kasvattajaluokan, jossa esiintyivät Rico, Metka, Nasta ja Jatsi, tuloksena KASV1, KP, ROP-KASV. Luokan arvostelussa sanotaan näin:
" Ryhmä koostuu yhdestä uroksesta ja kolmesta nartusta. Kaikki palkittu tänään ERIN. Neljä eri yhdistelmää. Kaikilla erinomaiset päät ja ilmeet ja karvapeitteet. Erinomaiset turkinlaadut. Onnea kasvattajalle hyvästä työstä."

Pyörähdimme myös luokan kanssa isossa kehässä ja se palkittiin hienosti BIS3-kasvattajaluokkana Tuula Pratin tuomaroimana. :)

Kiitokset mukavasta päivästä kaikille ja esittämisavusta erityiskiitokset Sirpalle, Railille ja Minnalle, mahtava päivä! :)

Otin ennen kehän alkua uusia kuvia nätistä Martasta:Ei kommentteja:

Lähetä kommentti