lauantai 20. heinäkuuta 2013

Lauantai 20.7.13

Viime viikonloppu oli melkoista haipakkaa, kun oli Oulun KV-näyttely molempina päivinä ja samalle viikonlopulle osui pentujen luovutus.

Perjantaina tuli Oona meille Milkan (J. Hupsheijaa) ja Valman (J. Suttura) kanssa viikonlopuksi, kun tytöt oli ilmoitettu Oulun näyttelyyn molemmille päiville.

Lauantaina kehässä pyörähtivät Urho (J. Mokoma), Late (J. Humpappaa), Metka, Valma (J. Suttura) ja Milka (J. Hupsheijaa). Tuomarina toimi Irina Poletaeva ja tulokset menivät näin:

Urho: Jun EH3
Late: Val ERI
Metka: Jun ERI
Valma: Jun ERI4
Milka: Avo EH4

Hienosti meni erityisesti Valmalla, joka pyörähti ensimmäistä kertaa virallisessa luokassa. :)

Sunnuntaina ajelimme jälleen Ouluun, tällä kertaa kehässä kävivät Urho, Jussi, Hilma (J. Sensaatio), Valma ja Milka. Tuomarina toimi Tuula Savolainen ja tulokset menivät tällä kertaa näin:

Urho: Jun EH4
Jussi: Vet ERI2, SA
Metka: Jun EH
Valma: Jun EH
Hilma: Jun H

Sunnuntaina lähtivät pennuista Tyyppi Norjaan, Topakka Ruotsiin ja Tusina Siilinjärvelle.
Kyllä ei tarvinnut sunnuntai-iltana unta houkutella.. :)

Viikonloppuna kävi myös Retale (J. Naseva) kyläilemässä, otin sisaruksista Nastasta ja Retaleesta muutamia kuvia, kun innostuivat riekkumaan yhdessä:
Eilen lähti pennuista Täpäkkä omaan kotiinsa. Tyttö asustaa Sastamalassa Katin (kennel Arctic Hero´s) luona ja jos vain kaikki hyvin menee, tyttö tulee tekemään meille pennut, kun ikää on riittävästi.
Otin tytöstä pari kuvaa:Matkassa Katilla oli Miro (J. Muhkura), muutama kuva pojasta:
Sanna käväisi myös ohimenomatkalla näyttämässä Ellin tytärtä Vinhaa, jolla on ikää pian 7 kuukautta:
Sitten vähän ikävämpiin uutisiin. Milka (J. Hupsheijaa) kävi lonkkakuvissa uudemman kerran
viikolla ja kuvat näyttivät täysin samalta, mitä vuosi sitten, joten päätimme jättää kuvat lähettämättä eteenpäin. Nyt tyttö on siirtynyt Aulin ja Oonan nimiin ja tulee käymään näyttelyssä näytillä entiseen malliin ja elelee muuten normaalia kotikoiran elämää.
Onneksi lonkat eivät olleet menneet huonompaan suuntaan, eiköhän Milka hyvin elämäänsä elele noillakin lonkilla. Kiitokset Aulille ja Oonalle hyvästä kodista! :)

Tänään pyörähdimme jälleen näyttelyssä, tällä kertaa näytillä olivat Urho, Late, Rico, Jussi, Metka, Martta (J. Mukava) ja Hilma. Tuomarina toimi Kurt Nilsson ja tulokset näyttävät tältä:

Urho Jun ERI2
Late Val ERI
Rico Val ERI1, SA, PU4, VACA
Jussi Vet ERI2
Metka Jun ERI1, SA
Martta Jun EH
Hilma Jun EH

Oli oikein mukava päivä ja olen kovasti kaikkien tuloksiin tyytyväinen. Erityisesti olen yllättynyt Ricon ja Metkan tuloksista, joilla molemmilla on karva kadonnut.
Kiitokset kaikille mukavasta päivästä, huomenna sitten on vuorossa Ylivieskan KV..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti