maanantai 6. lokakuuta 2014

Maanantai 6.10.14

Eilen vietimme mukavan päivän Oulussa nallikarissa, missä oli tämän vuoden Lappalaiskoirat ry:n syyserikoisnäyttely.
Aamulla ensimmäisenä oli kehässä Santtu (J. Pakina). Tuomarina toimi Markku Kipinä ja tuloksena PEK3 kahdeksasta pikku pojasta. Hieno aloitus pienellä pojalla!
Viivi (J. Palikka) oli minulla mukana ja pieniä narttupentuja oli ilmoitettu peräti yksitoista. Tällä kertaa ei tullut sijoitusta, hyvän arvostelun pikku tyttö sai ja nyt vain harjoitusta lisää. :)

Urokset arvosteli Jari Fors, Iikka (Lecibsin Sappa) esiintyi junioreissa ja tulos oli hienosti JUN ERI2 karvattomuudesta huolimatta.

Nartut arvosteli Sakari Poti ja kehässä pyörähtivät Vinha (J. Vinha) ja Metka (J. Metka). Vinha esiintyi nuorissa nartuissa tuloksena NUO EH.
Metka oli varsinainen yllättäjä tuloksellaan VAL ERI1, SA, PN1, VSP!!
En ikinä olisi uskaltanut edes haaveilla moisesta tuloksesta erikoisnäyttelyssä. :)

Kamera oli matkassa, mutta en saanut otettua kunnollisia kuvia kuin Santusta. Tässä komeasta pikkupojasta tuoreita otoksia:































Varmasti kuvia vielä ilmaantuu johonkin, paljon oli porukkaa kameran kanssa paikalla.

Sunnuntaina olivat veljekset Tumppi (J. Tumpelo) ja Birk (J. Tyyppi) Harstadissa Norjassa näytillä tuloksilla Birk JUN ERI ja Tumppi NUO ERI3, SA.

Eilen näyttelyn jälkeen räpsin pikaisesti pari kuvaa Viivista, kuvissa myös Missi ja Metka. Yöllä pikku neiti lähti kotiinsa, kun Raili palasi Harstadista.























































Vinhallekin on nyt löytynyt sulhanen, siitä löytyy tietoja kotisivuilta. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti