maanantai 10. elokuuta 2015

Maanantai 10.8.15

Todella raskas viikonloppu takana ja raskain näyttelyreissu, mitä olen koskaan tehnyt..

Päätin perjantaina lähteä kumminkin Joensuuhun Iikan kanssa yöllä, vaikka se on ihan kalju.
Molempina päivinä pojan tulos oli VAL ERI. Lauantaina kehän jälkeen vilkaisin puhelinta ja siellä oli tyttäreltäni Jenniltä viesti Missin voinnista.
Missillähän oli syöpä ja lauantaina oli sitten viimeisen matkan aika, juuri kun minä olen Joensuussa asti. :(
Mietin kotiin kurvaamista telttaa purkaessani, mutta tulin kuitenkin järkiini ja päätin pysyä Joensuussa sunnuntaihin asti. Se olisi ollut surkeaa, kun olisin siinä mielentilassa ja väsyneenä ajanut vielä Touranin mettään. Lauantai menikin ihan sumussa koko ilta hotellissa, onneksi olin yksin liikenteessä. Sain surra ihan rauhassa Iikka kainalossa..
Huoli oli suuri myös Jennin ja Markon jaksamisesta, he veivät mummelin viimeiselle matkalle. Onneksi Marko sattui olemaan kotona, eikä työreissulla.

Sunnuntaina kävin vielä näyttelyssä ja ajelin sitten kotiin.

Hyvää matkaa Missi kulta, meillä kaikilla on kova ikävä, mummeli jaksoi olla iloinen ja virkeä loppuun asti. Viimeinen kuva Missistä, joka on otettu viime viikolla:



























Näyttelyissä oli perjantaina pyörähtänyt Birk (J. Tyyppi) Liettuassa tuloksella AVO ERI1, SA, PU2 ja sunnuntaina olivat pojat Late (J. Humpappaa) ja Urho (J. Mokoma) käyneet Hyvinkäällä tuloksina Late VAL ERI1, SA, PU3 ja Urho VAL ERI2, SA. Onnea kaikille pojille!


Iikasta oli ottanut kuvan Heli Surakka, kyllä poika on todella kalju. Karvattomana ja nuoren iän vuoksi näyttää kuin se olisi suoraan nakattu nuortenluokasta aikuisten poikien luokkaan..



























Seuraavaksi aletaan valmistautumaan Metkan tuleviin pentuihin. Otin aamulla pari kuvaa tulevasta mammasta.



























Niin meillä tälle kesälle riittää niin iloa kuin surua, sitä elämä vain tahtoo olla. Toivottavasti Metkan synnytys menee hyvin ja syntyy terveitä uusia lapinkoiran alkuja.

1 kommentti: