lauantai 7. marraskuuta 2015

Lauantai 7.11.15

On ollut melko kiirusta ja vielä nakkasi melkoisen flunssan meidän perheeseen. Nyt onneksi alkaa olo jo olemaan vähän parempi.

Viivin (J. Palikka) lonkka- ja kyynärtulokset ilmaantuivat kennelliitosta ja iloksemme tulokset olivat parhaat mahdolliset, eli lonkat: A/A ja kyynärät: 0/0! :)
Ensi vuodelle olisi tytölle suunnitteilla pentuja ja suunniteltu yhdistelmä tulee olemaan minulle todella mieleinen. Isäksi on kaavailtu Urhoa (Jehnajan Mokoma). Poika käy vielä jossain välissä silmätarkissa ja mikäli silmät on edelleen terveet, niin pariskunta tulee tapaamaan sitten ensi vuonna.

Tuleva pariskunta:


















Ellille on myös sulho tiedossa. Paljon olen käynyt mahdollisia sulhasia läpi ja istunut tietokoneella tunti tolkulla. Kyllä se on niin, että sulhanen tulee olemaan Jussin poika Paukapää Cinuski "Kasperi". Viime vuonna tapasin pojan, kun se käytettiin terveystarkeissa Oulussa jo 9-vuoden ikään ehtineenä.
Kasperilla on ikää nyt jo 10-vuotta ja se on koko ikänsä ollut terve, sen vanhemmat ovat myös edelleen elossa ja ovat olleet koko ikänsä terveitä. Toivotaan nyt, että vanhan herran kanssa natsaa.


Tällä viikolla Milja lähti kotiinsa takaisin. Sattui niin surkeat ilmat, että kunnon kuvia ei oikein tytöstä saatu otettua. Lähtöpäivänä kumminkin Jennin kanssa otimme muutamat kuvat.

Milja (J. Janttara), ikää reilut 8 kuukautta:






























Kun kerrankin sain Jennin avuksi, niin äkkiä kaivoin myös muutaman muun koiran kameran eteen.


Iikka (Lecibsin Sappa)































Heta (J. Heureekka)

































Hetalla alkaa olemaan jo vähän pitkät jalat. Saapas nähdä, jääkö tytölle taittokorvat.

Olen saanut Hetan sisaruksistakin kuvia, kiitokset omistajille!

Huisi (J. Huisi)




































Osmo (J. Hepuli)









































Hetasta nappasin myös vielä muutaman kuvan tälle iltaa. Hetalla on pigmenttiläiskiä kielessä, Sirulla oli samanlaisia. :)



























Ensi viikolla olisi sen ensimmäisen rokotuksen aika ja ensi viikolla on myös tarkoitus ajella veljeä Tupsua (J. Huppana) tapaamaan, kamera tietysti lähtee myös matkaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti