maanantai 28. joulukuuta 2015

Tiistai 29.12.15

Nyt näyttäisi siltä, että Oulun alueella jyllää jokin ärhäkkä koirien flunssa, samaten kennelyskää on liikkeellä ja ilmeisesti nenäpunkkiakin. Meidän lauman jäsenet ovat nenäpunkkilääkityksen saaneet, kun alkoivat oirehtimaan jokin aika sitten ja vaikuttavat täysin terveiltä koko sakki onneksi nyt.


Aikaisemmin kerroin sairastelleesta Hugosta (J. Huithapeli), jolla oli epämääräisiä oireita. Samat oireet on valitettavasti myös Hugon leikkikaverilla, muutaman viikon vanhemmalla bernin pennulla.


Seureilkaa kaikki koirianne, tähän räkätautiin näyttää kuuluvan jopa halvausoireita, eli melko pelottava ja ärhäkkä tauti on kyseessä.
Hugo voi jo paremmin, räkäinen on vielä, mutta virkeä ja leikkisä pikku kaveri. Toivottavasti leikkikaverikin pian siitä alkaa tervehtymään.


Onneksi nyt alkoi pakkaset, jospa se pahimmat pöpöt tappaa ympäristöstä.
Meillä koirat pysyvät nyt kotosalla ja käyvät vain ne näyttelyt, mihin niitä on ilmoitettu (kaikki suunnitellut mätsärit jää nyt välistä). Näyttelyissäkin pysyvät kyllä nyt visusti erossa muista koirista. En usko, että Jussi enään noin rankkaa tautia kestäisi, vaikka hyväkuntoinen onkin ikäisekseen.


Näissä tunnelmissa Kajaanin näyttelyä odotellen ja kovan flunssan kourissa (minä itse) toivottelen kaikille oikein mukavaa ja rauhallista vuoden vaihtumista! :)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti