perjantai 20. tammikuuta 2017

Perjantai 20.1.17

No niin, Miljalla (J. Janttara) on juoksu alkanut ja tarkoitus olisi tämä sijoitustyttönen käyttää sulhon luona ensi viikon loppupuolella. Kauas ei tarvitse tällä kertaa ajella, koska Miljalle olen valinnut sulhoksi meidän Iikan (Lecibsin Sappa). Miljalla on C/C lonkat lonkkamaljojen mataluuden vuoksi. Iikan lonkkakuvat nähneenä/pojan kuvauttaneena tiedän, että pojalla ei ole minkaanlaista mataluutta/mahdottamasti löysyyttä lonkissaan. Ajatuksena, että en ainakaan yhdistä kahta koiraa, joilla molemmilla on matalat lonkkamaljat.
Mahdolliset pennut tulevat olemaan varmasti todella reippaita ja vähän vilkkaitakin, mikäli vanhempansa luonteet perivät. Molemmat ovat todella mukavia, tervepäisiä, ihmisrakkaita ja kaikkien kanssa toimeentulevia koiria. Pariskunta on myös passeli ulkomuotonsa ja rakenteensa puolesta. Toivotaan nyt, että pariskunnalla natsaa.

pariskunta:
















Lisätietoja löytyy kotisivuilta, sieltä löytyy myös yhteystietoni:
https://sites.google.com/site/minnasuihkonen/

Päivittelen kotisivuille uutisia sitten, kun on jotain kerrottavaa..

Raili oli ottanut kuvia Viivistä (J. Palikka), odotusta on nyt takana kuutisen viikkoa ja Viivi on varmuudella tiine. Pentujen isä on meidän Rico (J. Kamfertti) ja pennut syntyvät ja rekisteröidään Lumikedon kennelin nimiin. Kennelin sivut löytyvät täältä:
http://www.lumikedoneurasier.kotisivukone.com/

Viivi


























Tässä myös tuoreet kuvat Roosasta (J. Ruutanturruutus), joka asustelee myös Railin luona. :)





























Nappasin muutamia kuvia myös meidän tytöistä, kuvissa Heta, Metka ja Tiitu eli J. Heureekka, Metka ja Renttahelekku















Ei kommentteja:

Lähetä kommentti