lauantai 18. marraskuuta 2017

Lauantai 18.11.17

"Käväistiin" Saksassa Leipzikissä mutka..

Niin oli rankka reissu, että tätäkin tekstiä olen aloittanut kirjoittamaan monet kerrat, mutta sitten
on jäänyt kirjoittaminen kesken.

Sunnuntaina 5.11.17 starttasin Iikan ja Tiitun kanssa kotoa ja ajelin kohti Vihantia Railia hakemaan. Meidän matka jatkui sieltä Vaasaan, jossa hyppäsimme linja-autoon ja sillä matka jatkui kohti Tamperetta. Tampereella vaihdoimme linja-autoa ja matka jatkui King Toursin menopelillä.

Maanantaina aamulla lähti laiva Turusta kohti Tukholmaa, tulipa sitten risteiltyä myös samalla. Koirat olivat myös hyteissä matkassa. Illalla matka jatkui Ruotsin läpi seuraavalle lautalle, jolla menimme Tanskaan. Tanskasta sitten lähti lautta ja tiistaina aamulla olimme Saksassa.
Satamasta oli vielä jokunen kilometri hotelliin, missä yövyimme useamman yön.

Keskiviikkona oli ensimmäisenä vuorossa Saksan voittajanäyttely. Näyttelysäännöistä minulla ei ollut mitään hajua, ne olivat niin sekavat, että lopussa kehässä olivat yhtäaikaa niin nartut kuin urokset ja lopuksi selvisi, että Iikka oli VSP saaden tittelin Saksan voittaja 2017. Tämäkin minulle kävi selväksi vasta sitten, kun sihteeri ojensi meille VSP ruusukkeen. Muita ruusukkeita siellä ei jaettukkaan, mutta sieltä sai sellaisen lappusen, mihin oli merkitty mitä koira sai. Iikka sai sertin ja cacibin myös.
Tiitu ei tykännyt yhtään esiintymisestä tällä kertaa, eikä se halunnut kantaa häntäänsä liikkuessaan. Silti tytön tulos oli JUN ERI2, VASERT.

Torstaina oli vuorossa Club Show, näyttelypaikka oli n. 20km päässä paikasta, missä maailmanvoittajanäyttely järjestettiin. Oli vähän hankaluuksia saada näyttelypaikalle kyyti, mutta onneksi sekin sitten järjestyi, kiitokset kaikille meitä auttaneille!
Näyttelypaikka oli todella ahdas ja epämiellyttävä, mutta niin me sinne ahtauduimme joukkoon..
Tiitu ei jälleen tykännyt hallitouhusta ja päätimme, että Raili esittää tytön kokeeksi. Eipä se tyttö sen paremmin mennyt kehässä.
Iikka oli tietysti oma itsensä, tuloksena VAL ERI2, VASERT ja Tiitu JUN EH4.

Perjantaina oli sitten se reissun kohokohta, eli maailmanvoittajanäyttely. Hyvin meni sielläkin, Iikan tuloksena VAL ERI2, VASERT ja Tiitu JUN ERI (vaikka edelleen ei hallinäyttelyt tyttöä innostanut).

Lauantaina pidimme luppopäivän ja torkuimme hotellilla, sunnuntaina lähdimme näyttelyyn katselemaan ja sieltä illalla alkoi kotimatka, jälleen satamaan, lautalla Tanskaan, Tanskasta lautalla Ruotsiin ja Tukholmasta laivalla Turkuun. Turussa olimme tiistaina 14.11. aamulla ja sieltä matka jatkui Vaasaan, missä oma auto seisoi koko reissun ajan ABC:n pihalla. Kotona olin klo: 22.30 ja nyt ei tee mieli lähteä ihan heti mihinkään..

Kaikin puolin meillä oli kiva reissu, King Toursin matkalla oli todella mukava porukka ja reissusta ei jäänyt mitään negatiivista sanottavaa. Koiriinkin olen oikein tyytyväinen, jopa Tiituun, vaikka kehässä oleminen ei nyt oikein natsannut. Reissu oli todella raskas, Tiitu täytti juuri 1-vuotta ja lopetti ensimmäisen juoksunsa, silti tyttö jaksoi hyvin koko reissun.

Iikka lähtee reissunpäälle ensi kuussa, käväisemme messarissa mutkan ja seuraavan kerran poika nähdään Suomen kehissä kesällä. Minä taidan vetää henkeä hetken, helmikuussa käydään Tallinnassa ja muita suunnitelmia ei tällä hetkellä ole. Keskityn Hetan tuleviin pentuihin kotosalla.
Eihän sitä tiiä sitten, miten se päätös kotona olemisesta pitää.. :)


Lunan pennut ovat omissa kodeissaan, päivittelen kotisivut jahka tässä ehätän.

Näyttelyssä otettiin Iikasta oikein mukava kuva, tuore Saksan voittaja 2017:



































Muuten ei tullut paljon kuvia otettua, tässä reissukaverit:



























Tälle viikkoa napsin kotona jotain kuvia tyttösistä.

Elli



































Kalju mummeli Jatsi



































Metka




































Heta




























Tiitusta tuli otettua useampia kuvia








Ei kommentteja:

Lähetä kommentti