tiistai 12. joulukuuta 2017

Tiistai 12.12.17

Viime viikolla kävi kaksi koiraa terveystarkastuksissa, sisarukset Hupi (J. Ekspertti) ja Essi (J. Esanssi).
Hupilta tarkastettiin silmät, jotka todettiin olevan terveet, lonkka- ja kyynärkuvat lähtivät kennelliittoon arvosteltaviksi. Kiitokset Hupin tarkastamisesta. :)
Essiltä kuvautin tässä vaiheessa lonkat ja kyynärät, tulokset ovat jo selvillä, kyynärät olivat 0/0 ja lonkat B/B.
Loput tarkit tehdään parin kuukauden sisällä ja sitten alamme suunnittelemaan tytölle sulhasta (mikäli loput tulokset ovat ok).

Viikonloppuna oli vuoden viimeinen koitos normi tapaan Helsingissä. Tälle vuotta siellä oli voittaja-17 ja Helsingin voittaja-17 näyttelyiden lisäksi pohjoismaiden voittajanäyttely. Saatiin juosta ympyrää sitten ihan urakalla, eikä se turha reissu ollut.

Paikalla olivat urokset Iikka (Lecibsin Sappa) ja Tumppi (J. Tumpelo), narttuja olivat edustamassa Tiitu (J. Renttahelekku), Roosa (J. Ruutanturruutus), Hipsu (J. Ekstaasi) ja Metka (J. Metka). Kaikilla meni mielettömän hienosti.

Iikka esiintyi valioluokassa, tuloksena jokaisena päivänä VAL ERI.
Tumppi oli koko porukan suurin yllättäjä. Perjantaina tulos oli VAL ERI2, SA, PU2, VACA ja kun voittaja sattui olemaan jo vahvistusta vaille oleva C.I.B, varasta tulee CACIB ja tästä syystä myös Tumpilla on cacibit kasassa. Poika on nyt vahvistusta vaille C.I.B, huippu juttu! :)
Lauantaina Tumpilla ei mennyt yhtään sen huonommin, tuloksena VAL ERI1, SA, PU2, CACIB.
Sunnuntaina poika vei sitten koko potin, tuloksena hienosti VAL ERI1, SA, PU1, CACIB, ROP, V-17!
Menestys ei siihen vielä loppunut, näyttelyssä valittiin paras kotimaisen rotunsa edustaja ja yllätykseksi Kari Järvinen palkitsi Tumpin porukan parhaana!

Tytöillä meni myös kivasti.
Tiitu jäi perjantaina menemättä kehään, kun se ei halunnut esiintyä ja kun valioluokan urokset menivät niin pahasti päällekkäin kehään junnu narttujen kanssa, niin päätin jättää Tiitun esittämisen seuraavaan päivään.
Lauantaina Tiitun kanssa sitten pyörähdimme kehässä tuloksena JUN ERI, sunnuntaina kävimme myös kehässä samalla tuloksella.
Tiitun siskolla Roosalla meni todella mukavasti, perjantaina tulos oli JUN ERI4, lauantaina JUN ERI ja sunnuntaina JUN ERI3, SA.
Hipsu oli toista kertaa näyttelyssä näytillä, tyttö esiintyi nuortenluokassa tuloksina perjantaina NUO EH, lauantaina hienosti NUO ERI2 ja sunnuntaina tuli myös luokkasijoitus NUO EH4.
Metkalla meni paljon odotettua paremmin ja meidän haukottelija myös esiintyi harvinaisen pirteästi jokaisena päivänä, perjantaina tulos oli VAL ERI3, SA, lauantaina VAL ERI ja sunnuntaina VAL ERI3, SA.

Lauantaina ja sunnuntaina esitimme kasvattajaluokan, jossa esiintyivät Tumppi, Metka, Tiitu ja Roosa. Lauantaina ei tullut sijoitusta, mutta sunnuntaina sijoitus oli kolmas KP:n kera.

Oli kyllä mielettömän hieno ja mukava reissu, kiitokset kaikille mukavasta viikonlopusta ja Onnea hienoista tuloksista. Jokaisessa luokassa esiintyi niin paljon vieläpä koiria, että jo sijoittuminen luokassaan on hieno asia.
Mainittava on myös Santun (J. Pakina) tytär Savumerkin Valkyria, joka poimi viikonlopun aikana monta titteliä, pari serttiä ja lauantaina oli vieläpä ROP, hienosti junioriluokan koiralta, Onnea kaikille asianosaisille! :)

Jotain kännykkä räpsyjä otimme näyttelyssä ja Tumpista löytyy monta hienoa kuvaa.

Hipsu eli Jehnajan Ekstaasi


Tumppi eli Jehnajan Tumpelokuva: Viivi Saarikko

kuva: Linda Holopainen


Sunnuntaina nappasimme pari kuvaa meidän kasvattajaluokassa esiintyneistä koirista ennen kotiin lähtöä.
Sunnuntaina oli sitten kotiin lähdön jälkeen vuorossa se minulle koko reissun raskain tehtävä. Ajelimme messarista suoraan lentoasemalle ja siellä meitä oli vastassa Veronika Myrvang Martinsen. Veronika tuli hakemaan Iikkaa Norjaan heille joksikin aikaa. Poika odottelee siellä tulevan morsiammen juoksuja ja käy myös sitä odotellessaan muutamassa näyttelyssä. Palaa sitten kotiin ensi vuonna.
Kyllähän se raskas paikka oli, mutta tämä on Veronikalle niin hieno tilaisuus tutustua koiraan, mitä on nartulleen käyttämässä ja kun on tuota välimatkaakin..
Lento oli mennyt pojalla oikein hyvin ja Iikka on asettunut jo taloksi, hyvässä paikassa poika on siellä.
Enköhän minä tämänkin kestä, tässä on onneksi niin monenlaista tapahtumaa tulossa, että aika menee kyllä nopeasti...

...Heta nimittäin voi erittäin paksusti. Joulun jälkeen alamme valmistautumaan uusien tulokkaiden syntymään. Taas on jännät paikat edessä. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti