maanantai 14. toukokuuta 2018

Maanantai 14.5.18

Viikonloppuna on taas ollut koiria näytillä, kiitokset kaikille! :)

Meillä oli vuorossa lauantaina Oulun NORD-näyttely. Tämä olikin ensimmäinen tällainen uusi näyttely, missä jaetaan nord sertejä, mihin me osallistuttiin.
Tuomarina toimi uusi tuttavuus Silja Jokinen ja lapinkoiria oli paikalla 31.
Kaikilla meni oikein mukavasti, osalla jopa aivan yli odotusten.

J. Aate "Köpi" oli meidän porukan ainoa uros, joka sitten menestyikin aivan hurjan hyvin. 13kk vanha poika oli kolmatta kertaa kehässä ja tulos huipusti JUN ERI1, SA, PU1, SERT, NORD-SERT ja lopuksi VSP. Näyttelyssä oli myös Royal Canin ROP-jun kilpailu ja Köpi palkittiin ROP-juniorina.
Nartuissa urakan aloitti J. Renttahelekku "Tiitu", lämmin ilma ei ollut oikein tytön mieleen, mutta tyttö sitten petrasi esiintymistään loppua kohden, tuloksena NUO ERI1, SA, PN2, SERT, NORD-VASERT.
Avoimessa luokassa esiintyivät sisarukset J. Ekstaasi "Hipsu" ja J. Evidenssi "Tiuku", tyttöjen tuloksina Hipsu AVO ERI3 ja Tiuku AVO EH.
J.Jetsulleen "Jatsi" oli myös matkassa, vaikka se ei nyt karvansa puolesta ole parhaassa näyttelykunnossa. Jatsia ei helteet haittaa, se niin tykkää esiintymisestä, tulos mummelilla VET EH4.
Päätimme myös esittää kasvattajaluokan lopuksi, jossa olivat koirat Köpi, Jatsi, Hipsu ja Tiitu, tuloksena KASV1, KP, ROP-KASV.

Kiitokset kaikille hienosta päivästä ja onnea! :)

Sanna Vettenrannan ottama kuva, ROP Ahulin Sonja ja VSP Jehnajan Aate

Sertin koirat Tiitu ja Köpi


Harmi, että jäi kamera ottamatta matkaan.. ei tullut aamulla mieleen, että tulisi näin hienoa menestystä. :)

Iikka oli ollut perjantaina ja lauantaina näytillä Tanskassa, perjantaina poika oli ollut PU3 ja lauantaina PU2, sunnuntaina oli ollut vuorossa Ruotsi, jossa poika oli ollut PU2.
Kiitokset jälleen Veronika! Siellä onkin viimein juoksut alkaneet, joten Iikka palaa kotiin takaisin ensi kuussa. Kovasti poikaa jo odotellaan..

Iikka, eli Lecibsin Sappa
Heta sai niin ihanan äitienpäiväkortin, että pakko sekin julkaista tänne. Tässä Hetan & Santun poika Kamu (J. Dingdong).Essin kanssa mennään ensi viikolla ultraan, toivottavasti pieniä on tulossa. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti