keskiviikko 20. kesäkuuta 2018

Keskiviikko 20.6.18

Viime viikonloppuna oli taas mukavasti koiria näytillä, kiitokset kaikille! :)

Lauantaina Talla (J. Ompa kyllä Kalapia) oli käynyt Reisjärven ryhmiksestä hakemassa ensimmäisen virallisen tuloksensa, joka oli JUN EH Eeva Reskon arvostellessa.
Me olimme itse Rovaniemen NORD-näyttelyssä, tuomarina siellä toimi Jukka Kuusisto ja kehässä pyörähtivät Köpi (J. Aate) ja Tiitu (J. Renttahelekku). Molemmilla meni mukavasti, Köpin tulos JUN ERI2, SA, PU3, VASERT ja Tiitun NUO ERI2, SA, PN3.

Sunnuntaina olivat kehässä Tromssassa Norjassa Källi (J. Ompa kyllä Kälämi) ja Tupsu (J. Huppana). Tuomarina siellä toimi Ambjörn Lindgvist ja tuloksina: Källi JUN ERI1, SA ja Tupsu AVO ERI1.

Tromssasta matkassa kulkeutui Iikka kotiin takaisin. Poika asteli "muina miehinä" sisälle, moikkasi tyttöjä ja painui tutkimaan omaa tarhaansa. Poika käyttäytyy niin kuin ei olisi poissa koskaan ollutkaan.
Kiitokset vielä Veronika pojan hyvästä hoidosta! :)

Meillä oli viikonlopun Tromssan reissun ajan hoidossa Essi (J. Esanssi), joka tuli loistavasti toimeen tyttöjen kanssa. Napsin tyttöjen touhuista kuvia.

Essi


Sekalaiset kuvat:
Tänään räpsin myös kuvia Iikasta ja tytöistä. Tiitu on onnensa kukkuroilla, kun sai taas kaverinsa takaisin kotiin. Tyttö seuraa Iikkaa ihan rasittavuuteen asti.. :)TiituHeta


Iikka on ensimmäistä kertaa näyttelyssä Oulun KV:ssa, saapas nähdä mitä tuumaa, kun narun päässä olen minä jälleen..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti