keskiviikko 7. marraskuuta 2018

Keskiviikko 7.11.18

Me olemme odotelleen sijoitustytölle Essille juoksuja ja välillä näyttikin, että nyt se tyttö aloittaa vaan ei..
Niimpä siinä sitten kävi, että Tiitu ehätti aloittaa ensin. Tiitun kanssa viikonloppuna ajelimme sulhoa tapaamaan ja kun siellä ei heti natsannut, otin sulhasen tänne meille muutamaksi päivää.
Pariskunnalla natsasikin pariin otteeseen, joten nyt sitten odotellaan josko saataisiin pentuja tammikuun ensimmäisellä viikolla yhdistelmästä Jehnajan Renttahelekku "Tiitu" & Peikkovuoren Ärsyttävän Hyvä "Mosku".

Eilen vein Moskun kotiinsa ja ennen sitä nappasin pariskunnasta pari kuvaa. Sen verran on huono keli, että ei niistä mitään huippu otoksia saanut.

Tiitu ja Mosku

Toivottavasti Tinttara lähti tästä nyt kantamaan. Todennäköisesti käydään ultrassa katsomassa, onko pentuja tulossa vai ei.
Tästä on nyt aika paljon kyselty pentuja, narttupennuista en tässä vaiheessa ota enempää alustavia varauksia vastaan ja muutamalle urospennullekin on alustavasti koti tiedossa. Nyt vain jännityksellä odotellaan.. :)

Kiitokset Tytille pojan lainasta. Mosku on kyllä todella kiva luonteinen herra, lupsakka, kiltti ja hiljainenkin, sellainen helpon oloinen lunki äijä. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti