keskiviikko 25. syyskuuta 2019

Keskiviikko 25.9.19

Yksi Essin ja Mörrin narttupennuista löytyi laatikosta menehtyneenä parin päivän ikäisenä.
Pentu kasvoi normaalisti, eikä se vaikuttanut mitenkään epänormaalilta muutenkaan. Se oli sitten näin tarkoitettu.
Onneksi kaikki muut pennut ovat voineet hyvin ja kasvavat tasaiseen tahtiin.

Tänään otin pennuista uudet kuvat, ikää pienillä on 1,5 viikkoa, kaikki pennut ovat alustavasti varattuja.Tähän pentueeseen mahtuu tätä väriskaalaa.. :)


Meillä on elämä ehkä hiukan rauhoittunut kun edellisistä pennuista on lähes kaikki uusissa kodeissaan. Pelkästään kotiin jäävä Blondi ja ulkomaille muuttava Hetan tyttö täällä rellestää aikuisten seassa. Toki niissäkin riittää hommaa, kuten aikuisissakin, mutta aamut ovat huomattavasti rahallisempia ja siivouksen määrä on vähentynyt huomattavasti. Kohtapa ne sitten ovat Essin pennut siinä iässä, että työmaa taas alkaa.

Tiitun ja Jussan vahinkopennut ovat nyt rekisteröityjä. Jussa kävi luustokuvissa heti vuoden täytettyään, tuloksina C/C lonkat ja 0/0 kyynärät.
Hetan ja Santun pentueesta kävivät tarkeissa Diudiu "Pii" ja DilleDong "Niilo", huippu tulokset saivat molemmat, lonkat A/A, kyynärät 0/0 ja terveet silmät, Onnea! :)

Viikonloppuna yritin metsästää kameran kanssa Ruusaa (Lapinyön Metsäruusu). Tästä tytöstä ei ole tullut otettua vähään aikaan kuvia. Se ei sitten yhtään pysy paikallaan, mutta tässä niistä kuvista jokunen.


Tyhjensin eilen kameraa koneelle, tässä jotain kuvia meidän laumasta, osa on eilisiä ja osa muutama päivä sitten otettuja.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti