keskiviikko 15. tammikuuta 2014

Keskiviikko 15.1.14

Sunnuntaina avasimme uuden näyttelyvuoden Kajaanissa mukavin tuloksin. :)

Tuomarina toimi Marjatta Pylvänäinen-Suorsa ja Jehnajan koiria oli näytille useampi.

Pennuissa esiintyivät sisarukset Tumppi (J. Tumpelo) ja Raija (J. Tusina).
Urospentuja oli kaksi ja Tumppi voitti luokkansa ja sai KP:n. Narttupentuja oli peräti neljä ja Raija myös voitti luokkansa saaden KP:n.
Lopuksi sisarukset kilpailivat keskenään ja Tumpista tuli ROP-pentu ja Raijasta VSP-pentu. Huikea päivä sisaruksilla, Onnea molemmille!

Tässä vielä sisarusten elämänsä ensimmäiset arvostelut:

J. Tumpelo "Tumppi"
"Mittasuhteiltaan oikea, hyväluustoinen uros. Oikeapiirteinen pää. Hyvät korvat. Vaaleat silmät. Tasapainoinen ylälinja. Hyvä häntä. Hyvin kulmautunut. Liikkuu hyvin. Vielä pentuturkissa."

J. Tusina "Raija"
"Hyvät mittasuhteet, koko ja luusto. Hyvä sukupuolileima. Kepeäpiirteinen pää. Pyöreähköt silmät. Turhan isot korvat. Hyvä ylälinja ja häntä. Riittävästi kulmautunut. Liikkuu edestä hieman löysästi. Hyvä karvanlaatu. "

Junioreissa esiintyi seuraavaksi Martti (J. Vanttera), luokassa esiintyi neljä nuorukaista ja tulos oli hienosti JUN ERI2, Onnea!

Nuortenluokan uroksia oli seitsemän ja tässä luokassa kilpaili Urho (J. Mokoma). Urho pärjäsi myös hienosti, tuloksena NUO ERI2, SA, VASERT, Onnea!

Valioluokassa esiintyivät Late (J. Humpappaa) ja Rico (J. Kamfertti). Valiouroksia oli paikalla seitsemän ja molemmat pojat saivat ERI:n, Rico vielä sijoittui luokassaan kolmanneksi saaden SA:n ja lopuksi sijoittui PU kehässä neljänneksi, pystystä/pienestä hännästään huolimatta... ;)

Nartuissa esiintyi ensimmäisenä Vinha (J. Vinha) junioriluokassa, joita oli paikalla kuusi. Vinhan ensimmäinen virallinen tulos oli JUN EH.

Nuorten luokassa esiintyi Mekku (J. Metka), nuoria narttuja oli paikalla neljä ja Metkan tulos oli NUO ERI2.

Avoimessa luokassa kilpailivat Milka (J. Hupsheijaa) ja Nasta (J. Neilikka). Avoimia narttuja oli peräti kymmenen ja tyttöjen tulokset olivat Milka AVO EH ja Nasta AVO ERI3.

Päivän päätteeksi esitimme myös kasvattajaluokan, jossa esiintyivät Rico, Urho, Nasta ja Metka, tuloksena KASV2, KP.
Arvostelussa sanotaan näin:
"Kolmesta eri yhdistelmästä. Tasapainoinen ryhmä. Selvät sukupuolierot. Hyvät luustot ja mittasuhteet. Kauniit karvapeitteet. Erinomaisesti liikkuva ryhmä."

Oikein tyytyväinen olen ihan kaikkien tuloksiin ja erityisen onnellinen olen osallistujamäärästä. Mahtavaa oli nähdä näin monta kasvattia kehässä ja kaikki saivat vielä oikein hyvät tulokset/arvostelut. Kiitokset ihan kaikille! :)

Seuraavaksi ajelen Kuopion jalostuspäiville, Iikkakin lähtee harjoittelemaan ensimmäistä kertaa pikkupentu luokkaan. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti