maanantai 18. elokuuta 2014

Maanantai 18.8.14

Lauantaina oli vuorossa näyttely Iissä. Olipa mukavaa, kun ei tarvinnut nousta aikaisin ylös ja ajella satoja kilometrejä.. :)

Näyttelyyn osallistui tällä kertaa meiltä vain Iikka, jolla ei ole lainkaan enään pohjavillaa. Kerrankin oli kotinäyttely, niin käytiin kuitenkin pyörähtämässä. Tuomarina toimi Katja Korhonen ja yllätyksekseni nuoren miehen tulos oli JUN ERI1, SA, PU1, SERT, ROP.
Iikan arvostelu:
" 1 vuotias, erinomaista tyyppiä oleva ja oikeat mittasuhteet omaava uros, joka esiintyy tänään täysin ilman pohjavillaa. Hyvä nuoren uroksen pää, jossa miellyttävä ilme. Purenta ok. Erinomaiset korvat, erinomainen kaula. Hyvä eturinta & runko. Tasapainoisesti kulmautuneet vankkaluustoiset raajat. Hyvät käpälät. Hyvä turkinlaatu, erinomainen häntä. Liikkuu yhdensuuntaisesti hyvällä askelpituudella & voimalla. Miellyttävä luonne. "

Lauantaina olivat näytillä olleet myös Roope (J. Satku) Taivalkoskella, Valma (J. Suttura) Ristijärvellä ja Birk (J. Tyyppi) Norjassa. Tuloksina: Roope NUO EH3, Valma NUO ERI1 ja Birk JUN EH.
Sunnuntaina Birk osallistui vielä erikoisnäyttelyyn Norjassa tuloksena JUN ERI.

Kiitokset kaikille näytillä olleille! :)

Huomenna loman jälkeen töihin taas, siitä arki ja aherrus alkaa..
Viikonloppuna olisi vuorossa vielä yksi näyttelyrupeama ja sitten jää meidän porukka tauolle Oulun erkkariin asti, jos vaikka karvaa kasvattelisivat takaisin ennen sitä.

Metkaa seurailen jännityksellä, ruoka ainakin maistuu hyvin (on maistunut kyllä aina) ja kovasti se on hellyyden kipeä (on sitä tosin ollut aina). Saapas nähdä, miten neitokaisen kanssa käy.. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti