lauantai 21. helmikuuta 2015

Lauantai 21.2.15

Eilen oli taas joutuisa päivä. Aamulla käväisin yhdessä kokouksessa, sieltä ajeltiin suoraan Oulun Animagiin Metkan silmiä näyttämään ja sen jälistä ajelimmekin kohta Keminmaahan Martan (J. Mukava) pentuja katsomaan.

Metkan silmät todettiin olevan edelleen terveet, joten pentusuunnitelmat voivat toteutua. Ensi kesänä ajellaan tytön kanssa Tampereen kupeeseen, jospa tällä kertaa tärppäisi. Lisätietoja suunnitelmasta laittelen sitten keväämmällä..

Meille tulee yksi "etäjäsen" laumaan Martan pennuista. Tyttö tulee asumaan äitini luona Limingassa ja viettää varmasti aikaansa meilläkin välillä. Isänä pennuilla on Maijuntuvan Antero Vipunen.
Tässä pieni tyttö, jolla ikää kolmisen viikkoa:




































Tänään ajelimme Pelloon näyttelyyn Iikan ja Ellin kanssa. Ellikin viimein pääsi vuoden tauon jälkeen näytille. Paikalla oli myös Nalle (J. Vyyhti). Oli mukava nähdä Elli ja Nalle vieretysten. Nalle on kuin ilmetty äitinsä isommassa ja vahvemmassa koossa vain.
Harmillisesti unohdin kameran kotiin.
Näyttelyssä oli tuomaroimassa uusi tuttavuus Perttu Ståhlberg ja tuloksina Iikka NUO ERI1, SA, PU4, Nalle AVO H ja Elli AVO EH hyvillä arvosteluilla kaikki.

Kiitos jälleen kaikille mukavasta näyttelypäivästä! :)

Tänään otin muutamia kuvia pentulaatikon asukeista, eli Vinhan & Paten pennut:











Ei kommentteja:

Lähetä kommentti