lauantai 14. maaliskuuta 2015

Lauantai 14.3.15

Taas saimme ikäviä uutisia, Seran (J. Täpäkkä) lonkka ja kyynärlausunto saapui viimein ja tuloksina kyynärät: 0/0 ja lonkat: D/D.
Tämä alkaa tuntumaan pahalta painajaiselta. Loputkin pentueen jäsenet tullaan vielä tarkastamaan. Todella toivon, että muilla T-pentueen jäsenillä olisi parempia tuloksia.

No.. katse kohti tulevia suunnitelmia, vielä ei heitetä "hanskoja tiskiin". Ensi kesänä ajellaan Metkan kanssa
Ylöjärvelle tapaamaan Lumiturpa Pikku Patea. Tykästyin Pateen niin kovasti. Sillä on mahdottoman kiva luonne, mukava vähän tälle suunnalle harvinaisempikin sukutaulu ja hyvät terveystulokset, kaihiakaan ei löydy ihan heti lähisuvusta. Kaiken lisäksi poika kovasti miellyttää minun silmää.
Nyt odotellaan juoksuja ja toivotaan, että pariskunnalla natsaa ja Metkakin saisi jälkikasvua. Jos onnistaa, niin kotiin jää kyllä sitten tyttöpentu kasvamaan.
Minulla on jo pitkään ollut kova pentukuume, vaan olen malttanut odotella, jos saisin pennun Metkan alta. Jospa tälle vuotta sen viimein saan. :)

Fi Mva Lumiturpa Pikku Pate & Fi & Se Mva Jehnajan Metka




















Ellikin saattaa vielä yhden pentueen verran lisääntyä, mikäli sen silmät on edelleen terveet. Odottelen ensin, millaisia terveystuloksia Ellin viime pentueen jäsenet saavat ja katsotaan sitten, millaista sulhoa lähdetään tytölle etsimään. Ensi vuonna sitten, jos kaikki hyvin menee..



Pennut kasvavat tasaiseen tahtiin. Reviiriäkin on laajennettu, eikä enään vietetä aikaa pentulaatikossa. Ruokaa ollaan maisteltu ja hyvin se tuntuu maistuvan.
Yksi urospentu on peruutuksen vuoksi vielä vapaana, pentua voi kysellä joko sähköpostilla:
minnasuihkonen@gmail.com tai soittamalla: 040-968 0797

Sekalaisia otoksia pienistä:









































Ei kommentteja:

Lähetä kommentti