sunnuntai 3. toukokuuta 2015

Sunnuntai 3.5.15

Vapun aikaan on ollut mukavasti Jehnajan koiria esillä. Kiitokset ihan kaikille näytillä olleiden koirien omistajille ja onnea hienoista tuloksista! :)

Perjantaina olivat ryhmänäyttelyssä Toholammilla Martti (J. Vanttera), Late (J. Humpappaa) ja Urho (J. Mokoma). Hurjan hyvin oli kaikilla pojilla mennyt. Tuomarina toimi Marjatta Pylvänäinen-Suorsa ja tuloksina:
Martti AVO ERI2, SA, PU4, VASERT
Late VAL ERI1, SA, PU1, ROP ja päivän päätteeksi vielä RYP2 Marjatan ollessa tuomarina.
Urho VAL ERI2, SA, PU2
Onnea pojat!! :)

Lauantaina olimme ryhmänäyttelyssä Oulaisissa isolla jengillä. Tuomarina toimi Jari Fors, eikä paremmin olisi kyllä enään voinut mennä. Kasvateista paikalla olivat Tumppi (J. Tumpelo), Late (J. Humpappaa), Urho (J. Mokoma), Viivi (J. Palikka) ja Metka (J. Metka). Kotoa matkassa olivat myös Iikka (Lecibsin Sappa) ja Elli (Lecibsin Kanttarelli). Tulokset menivät seuraavasti:
Tumppi NUO ERI1, SA, PU2, SERT
Late VAL ERI2, SA, PU3
Urho VAL ERI1, SA, PU1, ROP
Viivi JUN EH3
Metka VAL ERI1, SA, PN1, VSP
Iikka NUO ERI2, SA
Elli AVO EH3
Esitimme myös kasvattajaluokan, ryhmässä esiintyivät Late, Urho, Tumppi ja Metka ja tuloksenä KASV1, KP, ROP-KASV. Ei tässä vielä kaikki, isossa kehässä esitettiin 7 kasvattajaluokkaa ja meidän ryhmä oli huikeasti BIS1-kasvattajaluokka Pekka Teinin ollessa tuomarina, aivan mahtavaa! :) 

Kasvattajaluokan arvostelu:
" Ryhmä koostuu kolmesta eri yhdistelmästä, jossa tänään kilpailee kolme urosta ja yksi narttu. Kaikki ryhmän koirat saaneet tänään SA:n. Erinomaista ryhmän koirissa on mittasuhteet, komeat päät, terveet rakenteet ja miellyttävät luonteet. Onnittelut kasvattajalle! "

Kuva ryhmästä, kuvan on ottanut Taina Talvi:
























Tänään sunnuntaina oli vuorossa Haapaveden ryhmänäyttely. Tuomarina siellä toimi Markku Kipinä ja paikalla olivat kasvateista Laten, Urhon, Tumpin ja Viivin lisäksi myös Santtu (J. Pakina) ja Martti (J. Vanttera). Kotoa otin matkaan tällä kertaa vain Ellin. Tulokset menivät tänään seuraavasti:
Santtu JUN ERI2, SA
Tumppi NUO ERI1, SA, PU3, VASERT
Martti AVO EH3
Late VAL ERI1, SA, PU2
Urho VAL ERI2, SA, PU4
Viivi JUN EH
Elli AVO EH
Tänäänkin esitimme kasvattajaluokan, ryhmässä olivat Late, Urho, Tumppi ja Santtu, tuloksena KASV1, KP, ROP-KASV. Isossa kehässä tuomaroi Marjatta Pylvänäinen-Suorsa ja ryhmiä esitettiin 5, suureksi yllätykseksi olimme jälleen BIS1-kasvattajaluokka, aivan uskomatonta! :)

Kasvattajaluokan arvostelu:
" Ryhmä koiria neljästä eri yhdistelmästä. Erinomaista tyyppiä. Hyvät luustot. Selvät sukupuolileimat. Kauniit turkit. Hyväilmeiset päät. Näyttävä ryhmä hyvällä sivuliikkeellä liikkuvia koiria. Onnea kasvattajalle laadukkaasta työstä! "

Hurjasti kiitoksia kaikille mukavasta viikonlopusta, kasvattajaluokkiin osallistumisesta ja ison kehänkin odottamisesta, vaikka tänäänkin oli niin kurja ilma. KIITOS! :)

Vähän on kuviakin laittaa näytille viikonlopulta ja toivon mukaan niitä saadaan vielä lisää.

Otimme yhteiskuvia Oulaisissa kehien jälkeen. 
Tässä kaikki paikalla olleet kasvatit, Late, Urho, Metka, Viivi ja Tumppi:























Viivi ja Tumppi:



























Late, Urho ja Metka:

























Sisko ja sen veli:





























Oulaisten ROP ja VSP, eli Urho ja Metka:























Urho ryhmäkehässä:



























Tänään otin Haapavedellä kuvia vain Martista kehnon sään vuoksi:




























Eilen nappasin pari kuvaa pikku miehestä Jäbästä (J. Jässikkä)




























Ja huomenna taas se arki ja aherrus jatkuu..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti