tiistai 13. lokakuuta 2015

Tiistai 13.10.15

Nyt ovat kaikki pennut omissa kodeissaan. Huppana "Tupsu" asustaa Vihannissa, Huisi "Huisi" Rusutjärvellä Tuusulassa, Hepuli "Osmo" muutti Ouluun, Huuhaa "Uula" asustaa Kempeleessä, Huithapeli "Hugo" Haukiputaalla ja Heureekka "Heta" löytyy meiltä kotoa.

Elämä meillä tuntuu tällä hetkellä melko rauhalliselta, kun villikot lähtivät. Hetakin on ollut vähän äimänä, kun kaverit katosivat ja jäljelle jäivät vain tylsät aikuiset.

Jotain kuvia vielä pennuista mitä olen ottanut viime viikon aikana ja Hetaa kävin kuvailemassa eilen metsässä.

Hugoa (Huithapeli) käytiin moikkaamassa Hetan kanssa. Hyvin on pojalla lähtenyt menemään omassa kodissaan.





































Näissä kuvissa Huisi, Osmo (Hepuli) ja Heta. Yhdessä kuvassa pentujen mummo Jatsikin.

























































































































Hetan eiliset kuvat.








































Pitää Hetan kanssa käydä katsomassa välillä velipoikia, suurin osa jäi niin sopivan matkan päähän. :)

Alkaa pikkuhiljaa pukkaamaan taas näyttelykuumetta, kun olen kiltisti pysynyt kotosalla jo tovin. Iikkakin on kasvatellut jo hyvin karvaa, joten ilmoitin pojan messariin molemmille päiville. Seinäjoelle päästäänkin pian, sinne lähtevät kotoa karvaton Elli ja Jatsi, joka esiintyy ensimmäistä kertaa veteraaniluokassa (viimein).

Seuraavaa pentuetta en ole jaksanut nyt mietiskellä sen enempää. Ellille pentue olisi suunnitteilla, mutta ajankohdasta en ole ihan varma. Riippuu paljon nyt siitä, milloin se aloittaa juoksunsa. Jos se tämän vuoden puolella aloittaa, niin siirretään suunnitelmat seuraavaan juoksuun. Jos hengähdän välillä ja keskityn Hetan kasvattamiseen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti