sunnuntai 3. huhtikuuta 2016

Sunnuntai 3.4.16

Eilen ajelimme koiralauman kanssa Kemijärven ryhmänäyttelyyn, jossa tuomarina lapinkoirilla toimi Matti Palojärvi. Lapinkoiria oli ilmoitettu peräti 50, joista muutamia oli pois.

Aamun aloitti pennuissa Tupsu (J. Huppana), joka voitti luokkansa ja sai KP:n.
Heta (J. Heureekka) oli narttupennuissa ja meidän yleensä niin reipas neitokainen yllätti minut täysin (ei tosin positiivisesti). Tyttö jostain syystä junttaroi ja pelkäsi jotain tuomaripöydän tykönä, eikä se tahtonut sinne suunnalle mennä laisinkaan. Häkkiin piiloon olisi ollut vain kova kiire ja lopuksihan neitokainen veti päänsä pannan yli ja karkasi kehästä. :D
Minä naama punaisena lähdin tyttöä hakemaan takaisin kehään. Kilpailuluokassa Heta oli hivenen reippaampi ja yllätyksekseni voitti narttupennut käytöksestään huolimatta. KP jäi ihan ansaitusti saamatta. Tupsu oli hienosti ROP-pentu.

Jäbä (J. Jässikkä) esiintyi junioriluokassa tuloksena JUN ERI1, SA.

Päivän todellinen tähti oli Tumppi (J. Tumpelo) tuloksena VAL ERI1, SA, PU1, ROP, eikä siinä vielä kaikki.. Poika oli päivän päätteeksi RYP1 Pekka Teinin ollessa tuomarina ja lopuksi poika vei koko potin ollen BIS1 Marjatta Pylvänäinen-Suorsan arvostelemana, hienoa!

Tytöilläkään ei mennyt hullummin. Junioriluokassa esiintyi Luna (Petäjämaan Paapero) tuloksena JUN ERI2, SA ja valioluokassa esiintyivät Metka (J. Metka) ja Nasta (J. Neilikka) tuloksina Metka VAL ERI1, SA, PN1, VSP ja Nasta VAL ERI2, SA, PN3.

Esitimme myös kasvattajaluokan, tuloksena KASV1, KP, ROP-KASV, päivän päätteeksi Tumpin menestyksen lisäksi myös kasvattajaluokka menestyi ja palkittiin BIS1-kasvattajana Tuula Savolaisen tuomaroidessa.

Olihan se kyllä hieno ja ikimuistoinen päivä, kiitokset kaikille ja onnea!!
Onnea myös samassa kyydissä olleelle Apille (Hallanoron Aslak) omistajineen hienosta menestyksestä, poika oli PU2 ja sai Sertin!

Sirpan ottamia kuvia näyttelystä:

Minä ja Heta
































Minä haalaan kehästä karannutta Hetaa takaisin kehään.






























ROP & VSP
Jehnajan Tumpelo ja Jehnajan Metka





























Luna








































BIS kasvattaja kilpailusta






























































Näyttelyn kaunein koira Jehnajan Tumpelo, onnea Raili!




































Pojat Late (J. Humpappaa) ja Urho (J. Mokoma) olivat myös olleet näyttelyssä Lahden KV:ssa, jossa tuomarina toimi Sakari Poti. Pojillakin oli mennyt oikein mukavasti tuloksina Late VAL ERI ja Urho VAL ERI4, SA, Onnea! :)


Viivi (J. Palikka) käväisi sulhasen Urhon luona, mutta valitettavasti kaikki ei mennyt nappiin kovasta yrityksestä huolimatta. Tyttö on ollut meillä nyt muutaman päivän Iikkaa tapaamassa, mutta en usko, että pentuja olisi tulossa. Jos nyt kumminkin käy niin, että pentuja tulee, niin sitten otetaan polveutumismääritykset ja toivotaan pentuja molemmille pojille. Suunnitteilla on seuraavaan juoksuun syksyllä tavata Urhoa Viivin kanssa uudemman kerran ihan ajan kanssa.

Oikein hyviä kavereita Iikasta ja Viivistä on kyllä tullut:
























































Viivi (J. Palikka)































Sitten Ellin pienten kuulumisiin.
Kaikki voivat edelleen oikein hyvin. Nyt on alkaneet silmätkin aukeamaan. Viimein sain otettua uudet kuvat.

Poika1





























Poika2





























Tyttö1



























Tyttö2






























Tyttö3



























Tyttö4





























Tyttö5































Tyttö6





























Tyttö7




























Pitäis pikkuhiljaa alkaa jo nimiä miettimään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti