maanantai 4. heinäkuuta 2016

Tiistai 5.7.16


Viime viikonloppuna saimme jälleen mukavia näyttelytuloksia. :)


Karjaalla oli KR-näyttely, johon osallistuivat Late (J. Humpappaa), Urho (J. Mokoma) ja Nasta (J. Neilikka). Tuomarina siellä toimi Leni Finne ja tulosina hienosti Late VAL ERI3, SA, PU4, Urho VAL ERI1, SA, PU1, ROP ja Nasta Val ERI2, SA.
Hurjasti Onnea ja kiitokset osallistumisesta! :)


Pari kuvaa pojista:


Late
































Urho


ROP ja VSP











Me ajelimme sunnuntaina aamuyöstä Railin kanssa Jällivaaraan Ruotsiin. Siellä tuomarina toimi Marja Talvitie ja kehässä pyörähtivät Tumppi (J. Tumpelo), Iikka (Lecibsin Sappa) ja Metka (J. Metka. Aivan kyllä meni yli odotusten..

Tumppi ja Iikka esiintyivät valioluokassa, jossa esiintyi 5 urosta, tuloksena Tumppi VAL ERI3, SA, PU4 ja Iikka hienosti VAL ERI1, SA, PU1, CACIB. Tämän cacibin myötä Iikka on nyt vahvistusta vaille C.I.B!
Metka esiintyi (mitä nyt yleensäkkään esiintyi, ennemminkin haukotteli) valioluokan nartuissa, johon osallistui 5 narttua ja suureksi yllätyksekseni se voitti luokkansa SA:n kera ja oli peräti ainoa valionarttu, joka sen SA:n sai. PN kehässä oli Metkan lisäksi kaksi nuorta narttua ja Metkakin piristyi sen verran, että tulos oli hienosti PN1, CACIB.
Sitten juostiin ympyrää Iikan ja Metkan kanssa, Iikka oli ROP ja Metka VSP.
Ryhmästäkään emme lähteneet tyhjin käsin, Marja Talvitie arvosteli ryhmän ja Iikka oli RYP2 Suomalaisen lapinporokoiran viedessä voiton. Harmillisesti en ottanut kameraa ollenkaan matkaan, kun en ajatellut sitä tarvivani, joten kuvia ei ole laittaa näytille.



Seuraaviin koitoksiin ei onneksi ole niin kova ajaminen, vuorossa on viikonloppuna KV:t Oulu ja Kokkola.

Huomenna saamme vieraita Belgiasta asti, kun pikku Lola (J. Elegantti) noudetaan omaan kotiinsa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti