maanantai 10. lokakuuta 2016

Maanantai 10.10.16

Eilen oli meidän porukan (kotona olevien) vuoden viimeinen näyttelykoitos, vuorossa tällä kertaa erikoisnäyttely Torniossa.
Paikalla oli mukavasti porukkaa, taisi olla Jehnajan koiria esillä ihan tähän astisista ennätys määrä, 11kpl ja lisäksi esillä oli myös Luna (Petäjämaan Paapero).

Tulokset löytyvät kokonaisuudessaan kotisivuilta. Kaikki saivat itsensä näköiset arvostelut ja päivä oli oikein mukava kaikin puolin. Olen erittäin tyytyväinen tuloksiin, hienosti meni, kiitokset ja onnea kaikille!

Varsinainen yllättäjä meidän porukasta oli J. Kamfertti "Rico", joka tempaisi voittaen veteraani urokset ja lopussa oli ROP-veteraani ja BIS2-veteraani. Kasvattajaluokallakin meni todella kivasti. Kahdeksasta luokasta sijoituimme toiseksi KP:n kera, luokassa olivat Jehnajan Kamfertti, Tumpelo, Jetsulleen ja Janttara.

kasvattajaluokan arvostelu:
"4 yhdistelmästä, voimakas tyyppisiä ja rakenteisia, joilla erinomaiset luustot ja erittäin hyvät mittasuhteet. Komeat ja kauniit päät. Erinomaiset turkinlaadut. Miellyttävät luonteet. Edustaa rotunsa erinomaista tasoa."


Jotain kuvia löytyi minun kamerasta, mikä on sitten kenenkin ottama, niin sitä en varmaksi tiedä. Niitä otti kuka milloinkin ehätti. Taitaa näistä suurin osa olla kuitenkin minun nappaama.


Eksponentti "Jeti"





































Essee "Esse"




































siskokset Essee "Esse" ja Esanssi "Essi"

























J. Janttara "Milja"





























sisarukset J. Janttara "Milja" ja J. Jässikkä "Jäbä"





























J. Huppana "Tupsu"
























J. Jetsulleen "Jatsi" ja minä


























pojat Jäbä ja Tupsu
























Vet kehässä sijoittuneet, Jatsi sijoittui peräti neljänneksi kera SA:n

























Äiti otti kännykällä kuvan Tumpista ja Ricosta eli J. Tumpelo ja J. Kamfertti





















Ensi vuonna sitten jatketaan, eiköhän se Kajaanin KV ole ensimmäinen koitos taas. Saa nyt koirat kasvatella karvaansa takaisin ihan rauhassa (ja Heta myös kehittää runkoaan).

Alamme valmistautumaan Metkan pentujen syntymään. Nyt tyttö on sen verran pyöristynyt, että varmuudella sieltä on pentuja tulossa ja taitaa tulla useampi tälläkin kertaa. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti