maanantai 13. helmikuuta 2017

Maanantai 13.2.17

Teimme pienen näyttelyreissun äitini kanssa Tallinnan puolelle.

Torstaina lähdimme ajamaan iltasella Helsinkiä kohti, mukana 5 koiraa ja aikaisin aamulla olimme Helsingissä satamassa perillä. Sieltä jatkoimme matkaa laivalla Viron puolelle ja perjantaina yhdentoista aikaan aamusta olimme Tallinnan puolella. Laivamatkan koirat nukkuivat autossa ja me otimme hytin, että saadaan hetki myös torkahtaa.
Perjantain välläilimme Tallinnan ostoskeskuksissa ja lauantaina aamusta oli näyttelyn vuoro.

Matkassa meillä olivat koirat J. Huppana "Tupsu", J. Kamfertti "Rico", J. Esanssi "Essi", Petäjämaan Paapero "Luna" ja J. Jetsulleen "Jatsi". Oli siinä kahdestaan esittäminen, kiirettä piti. :)
Tuomarina meillä oli Karl-Erik Johansson Ruotsista ja hyvin meillä meni.
Tupsu esiintyi junioriluokassa ja tuomari tykkäsi pojasta kovasti tuloksena JUN ERI1, SA, JUN-SERT, ROP-JUN, PU1 ja loppuseltaan poika oli vielä ROP.
Ricolle toivottiin sitä viimeistä Cacibia, mutta tällä kertaa tulos oli VAL EH1, taivasta kohti pystyssä sojottava häntä laski palkintosijaa. Pojan häntä on vieläpä niin karvaton tällä hetkellä, että ei tulos yllätys ollut.
Essi esiintyi junioriluokassa, tulos JUN EH1, tuomari tuumasi että tyttö on vähän pyöreässä kunnossa tällä hetkellä.
Lunan vuoro oli seuraavaksi avoimessa luokassa ja tulos hienosti AVO ERI1, SA, PN1, SERT, CACIB, VSP.
Jatsi meni viimeisenä kehään veteraaneihin, muorikin pärjäsi mukavasti VET ERI1, SA, PN2, VET-SERT.
Näyttelyssä jaettiin myös Tallinn WinterCup 2017 titteleitä, joita valitettavasti ei suomen koiranettiin saa lisättyä, mutta voi niitä käyttää kumminkin, joten Tupsu sai tittelit TLN JWCup-17 ja TLN WCup-17, Luna TLN WCup-17 ja Jatsi TLN VWCup-17. Nämä tittelit tulevat kumminki Viron rekisteriin näkyviin.

Ehdimme vielä pyörähtämään näytillä Jatsin kanssa bisvet kehässä ja Tupsun kanssa ryhmässä, bisjun jäi välistä kun tuli kiire laivaan. Kumpikaan ei isoissa kehissä sijoittunut tällä kertaa.

Illalla ajelimme auton laivaan ja Suomessa olimme puoli kymmenen aikaan iltasella. Siitä alkoi sitten kotimatka Oulun suuntaan. Ihan vähän väsytti, mutta onneksi pääsimme turvallisesti kotiin väsymyksestä huolimatta. Ensi kerralla kyllä tehdään vähän vähemmän rankka reissu tuonne ja suunnitellaan nämä yöpymiset vähän viisaammin.
Kivaa kumminkin oli ja nyt on Tallinnakin nähty. Matkasta teki vielä mielenkiintoisemman se, että Essi ja Luna aloittivat juoksunsa ja matkassa oli kaksi toisilleen vierasta urosta...

Nyt sitten Lunan astutus siirtyy syksylle, kun yksi pentue kerrallaan riittää hoidettavaksi. Jospa se Luna saisi kesän näyttelyistä sen viimeisen sertinkin ennen pentujen tekoa.

Sunnuntaina oli Bambam (J. Pampula) käynyt näyttelyssä Italiassa ja saanut sieltä sertin, Onnea!
Omistajan ottama kuva pojasta:



































Onneksi minulla on nyt talviloma, niin on aikaa toipua reissusta. Tänään otin kuvia meidän pikku Tiitusta:












Ei kommentteja:

Lähetä kommentti