keskiviikko 15. maaliskuuta 2017

Keskiviikko 15.3.17

Viime viikonlopun vietimme Seinäjoella, vuorossa oli Lappalaiskoirat ry:n kokous lauantaina ja sunnuntaina pääerikoisnäyttely. Meillä oli oikein mukava reissu.
Kokouksessa jaettiin kiertopalkinnot ja kun tällä kertaa oli palkintoja tiedossa, piti ne ihan henkilökohtaisesti sieltä noutaa.

Iikka palkittiin vuoden näyttelyuroksena, poika sai myös palkinnon C.I.B tittelistä ja kennel Jehnajan sijoittui vuoden näyttelykennel kisassa kolmanneksi. Kiitokset vielä kerran kasvatin omistajille näyttelyissä kulkemisesta! :)




























Sunnuntaina oli vuorossa erikoisnäyttely, johon osallistuivat Tiuku (J. Evidenssi), Heta (J. Heureekka) ja tietysti Iikka (Lecibsin Sappa). Olin ilmoittanut myös kotoa veteraanit Jatsin ja Ricon, mutta jätin koirat karvattomuuden vuoksi kotia tällä kertaa.
Nartut arvosteli Anneli Pukkila ja urokset Eija Lehtimäki.
Tiuku esiintyi kauniisti junioriluokassa, tuloksena nuorelle tytölle tällä kertaa JUN H.
Ensimmäistä kertaa nuortenluokkaan osallistui Heta, jonka tulos NUO ERI2.
Iikalla meni paljon odotettua paremmin, tulos hienosti VAL ERI1, SA, PU1 ja lopuksi VSP.

Hetan arvostelu Anneli Pukkilan sanelemana:
" 1,5 v. Erinomainen tyyppi. Hyvät mittasuhteet. Hyvä päänmalli. Hieman elävät taittokorvat. Hyvä runko. Kevyt raajaluusto. Niukasti, mutta tasapainoisesti kulmautunut. Liikkuu hyvällä askeleella sivulta, hieman ahtaasti takaa. Miellyttävä käytös."

Iikasta Eija Lehtimäki sanoi näin:
" Sopusuhtainen, hyväluustoinen uros. Oikeanmuotoinen pää. Kaunis ilme. Hyvä stoppi. Erinomainen runko. Hyvä häntä. Oikein kulmautuneet raajat. Tehokkaat liikkeet. Hyvä turkki. Pohjavillaa voisi olla enemmän. Hyvä luonne."

Kiitokset kaikille kivasta näyttelypäivästä ja reissusta! :)

Sunnuntaina käyn hakemassa tulevan mammakoiran meille valmistautumaan pentujen syntymään. Milja on kovasti pyöristynyt, varmuudella on pentuja tulossa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti