maanantai 3. heinäkuuta 2017

Maanantai 3.7.2017

Markon kanssa tehtiin pieni kesäloma/koiranäyttely reissu etelään. Perjantaina aamulla lähdimme ajamaan kohti Korpilampea, jossa olimme pari yötä hotellissa.
Kotoa lähtivät matkaan Iikka, Heta ja Tiitu. 

Lauantaina aamulla ajelimme hotellilta Tuusulan KR-näyttelyyn, jossa tuomarina toimi Saija Juutilainen.
Meillä oli ihan huippu päivä tuloksina Tiitu PEK1, KP, ROP-pentu, Iikka VAL ERI1, SA, PU1, VSP ja Heta NUO ERI1, SA, PN2, SERT.

Saija Juutilainen tuumasi koirista näin:


Jehnajan Renttahelekku "Tiitu"
"8kk sievä hyvärunkoinen narttu. Hyvin kaunis pää ja ilme, hyvä purenta, paksut korvat. Oikeat linjat nartulle. Hieno häntä. Kaunis karvapeite. Liikkuu hienolla luonteella, sujuva sivuaskel. Hieno luonne. Lupaava kokonaisuus."
Lecibsin Sappa "Iikka"
"4v erinomainen tasapainoinen hyvärunkoinen uros, kaunis pää, jossa oikea lappalaisen ilme. Vahva kuono ja purenta. Hienot paksut korvat. Kaunis ylälinja ja hännän kaari. Oikein rakentunut. Hyvät käpälät. Hyvä karvapeite. Liikkuu mallikelpoisesti oikealla luonteella."
Jehnajan Heureekka "Heta"
"22kk hyvärunkoinen oikealinjainen narttu. Kulmaukset tyypilliset, samoin raajaluusto ja käpälät. Pehmeäilmeinen nartun pää, sievät taittokorvat. Hyvä purenta. Kaunis ylälinja. Hieman vaatimaton häntä, muuten hyvä karvanlaatu. Sujuvat liikkeet luonnollisella ryhdillä. Kaunis sivukuva, säilyttää linjansa mallikelpoisesti. Ihana luonne."

Näyttelyn jälkeen ajelimme takaisin hotellille ja sunnuntaina oli vuorossa Riihimäen KV-näyttely. Näyttelyssä toimi tuomarina Jussi Liimatainen ja meillä meni jälleen mahdottoman hyvin tuloksina Tiitu jälleen PEK1, KP, ROP-pentu, Iikka VAL ERI1, SA, PU1, CACIB, ROP ja Heta NUO ERI1, SA, PN4, SERT.
Iikan menestys ei siihen loppunut, vaan ryhmäkehässä tuli menestystä peräti RYP1 verran. Bis kehässä ei tullut enään menestystä, pitkälle kumminkin päästiin ja sitten alkoi kotimatka.

Jussi Liimataisen arvostelut koirista:

Jehnajan Renttahelekku "Tiitu"
"Todella lupaava pentu. Erinomainen pään malli, hieman pyöreät silmät. Ryhdikäs kaula ja suora selkä. Tiivis etuosa. Ikään sopiva runko ja luusto. Erinomainen takaosa ja kauniisti kannettu häntä. Hyvä karva. Tehokkaat ja joustavat liikkeet."
Lecibsin Sappa "Iikka"
"Erinomainen kokonaisuus. Hyvät mittasuhteet. Hyvänmallinen, pehmeäilmeinen pää. Hyvät silmät ja korvat. Kaunis kaula ja ylälinja. Hieman suorat olkavarret. Hyvä runko ja luusto. Erinomainen takaosa ja häntä. Hyvä karhea karva. Upeat liikkeet. Huippuluokan koira."
Jehnajan Heureekka "Heta"
"Tyypiltään erinomainen. Raajakorkeutta voisi olla hivenen enemmän. Kaunis pään malli. Taittokorvat. Erinomainen kaula ja ylälinja. Niukat etukulmaukset. Sopiva runko ja luusto. Hyvä takaosa. Niukka, mutta oikealaatuinen karva. Puutteellinen häntäkarva häiritsee. Todella hieno sivuliike. Hieman ahdas takaa."

Seuraavaksi on vuorossa Ylivieskan KV-näyttely, johon tietysti Iikka osallistuu ja matkassa on myös pitkästä aikaa Jatsi.

Kuvia viikonlopulta, kiitokset kuvaajille:

Tuusula, kuvat: Marie Lönnroos

Tiitu

























Iikka

























Riihimäki, kuvat Johanna Ilvonen

Iikka





















Heta










































Heta haukottelee. :)































ROP Lecibsin Sappa & VSP Peikkovuoren Vanilla





















Kannatti kyllä ajella. Tiitu oli ensimmäistä kertaa reissussa mukana ja lapsukainen jaksoi hyvin koko reissun ja varmasti sai taas paljon kokemusta näyttelytouhuista. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti