torstai 12. huhtikuuta 2018

Perjantai 13.4.18

Etelän pojjaat Late (J. Humpappaa) ja Urho (J. Mokoma) olivat reissunpäällä jälleen, tällä kertaa suuntana oli Pietari Venäjällä. Pojat poimivatkin matkaansa kaiken sen, mitä oli saatavissa.
Lauantaina Urho vei koko potin, tuloksella VAL ERI1, SERT, CACIB, ROP ja samalla sai tittelit RU MVA, RKFV ja Cacibin myötä se on vahvistusta vaille C.I.B!
Laten tulos oli AVO ERI1, SERT, VACA ja sekin sai tittelin RU MVA.
Sunnuntaina vain Late pyörähti kehässä, tuloksena AVO ERI1, SERT, CACIB, ROP ja titteli RKFV.
Hurjasti Onnea, mahtavaa!! :)

Meidän Iikka on kanssa käynyt näytillä, 1.4. oli vuorossa KR näyttely Norjassa, missä poika oli ollut ROP ja ryhmässä RYP4. 8.4 poika esiintyi Norjassa NORD näyttelyssä, tuloksena VAL ERI2, SA, PU3.
Kiitokset jälleen Veronika!
Täällä kovasti jo odotellaan poikaa kotiin takaisin, enään ei tarvisi kovin kauan odotella..

Myös Jäbä (J. Jässikkä) oli Norjassa näytillä, poika oli pyörähtänyt kehässä samaisessa NORD näyttelyssä kuin Iikka, tuloksena hienosti AVO ERI1, SA, PU2, SERT, nordVASERT. Onnea Jäbä ja Henriette!

Me itse käväisimme mieltä piristämässä Kalajoen ryhmiksessä 7.4. Paljon oli koiria paikalla ja myös meidän porukkaa mukavasti näytillä. Kiitokset kaikille mukavasta päivästä!
Tuomarina Kalajoella toimi Sakari Poti. Uroksia meidän porukasta oli paikalla kaksi, Tupsu (J. Huppana) ja Santtu (J. Pakina). Molemmilla meni oikein kivasti, Tupsun tulos AVO ERI2, SA ja Santun VAL ERI2, SA, PU2.
Narttuja meillä olikin iso lauma..
Junioreissa esiintyi Donna (J. Aa että), tuloksena JUN ERI4, SA. Nuorissa näytillä olivat sisarukset Tiitu (J. Renttahelekku) ja Roosa (J. Ruutanturruutus). Tyttösillä menikin hienosti, Tiitu NUO ERI1, SA, PN3 ja Roosa NUO ERI2, SA, PN4.
Avoimessa luokassa esiintyi Hipsu (J. Ekstaasi), tuloksena AVO EH.
Metkakin oli kotoa matkassa haukottelemassa, tulos kivasti VAL ERI1, SA kolmesta valionartusta.
Jatsia mietin pitkään, otanko sitä edes matkaan, kun sillä ei ole sitä karvaa ja edelleen mummeli sitä pudottelee.. päätin se sitten kumminkin matkaan ottaa, kun se niin tykkää näyttelyissä esiintymisestä. Yllätyksekseni mummelin tulos olikin sitten VET ERI1, SA, VSP-VET peräti kuudesta veteraaninartusta.
Jatsi ei vissiin sitä karvaa tarvi, se aina minut yllättää.. :)
Lopuksi esitimme kasvattajaluokan, jossa olivat Santtu, Metka, Jatsi ja Roosa. Tuloksena KASV1, KP. ROP-KASV ja päivän päätteeksi olimme vielä hienosti BIS1-kasvattajia Jussi Liimataisen tuomaroidessa.

Kiitokset vielä kaikille, tästä on hyvä jälleen jatkaa! :)

Huomenna me ajelemme Vaasan KV-näyttelyyn ja Iikkakin on taas näytillä. Ensi viikolla ajelemme Essin kanssa sulhoa tapaamaan, siitä sitten lisää pariskunnan tapaamisen jälkeen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti