lauantai 9. maaliskuuta 2019

Lauantai 9.3.19

Minulla on vähän päivitykset jääneet vähemmälle viimeaikoina, ei ole vain huvittanut istua tietokoneen ääressä ja kun tämä vuosi on alkanut niin raskaissa merkeissä. Koitan nyt ottaa itseäni "niskasta kiinni" ja päivitellä sivut ajantasalle.

Tiitun pennut ovat yhtä luukuunottamatta lähteneet omiin koteihinsa. Toppaneula "Isla" lähti Liminkaan sijoitukseen, Tilipehööri "Halti" muutti Raahen kupeeseen Hipsun (J. Ekstaasi) kaveriksi ja Tuusannuuska "Vikke" asustaa isänsä kaverina Kuusamossa. Tuppiroska "Veli" meitä vielä viihdyttää useamman viikon, sen asuinpaikka tulee olemaan Norjassa.

Jatsin ensimmäisen pentueen jäsenet täyttivät tälle kuulle jo 8-vuotta, Onnea kaikille! :)

Äiti ja Raili matkustivat loppuviikosta Liettuaan näyttelyyn. Matkassa heillä on meiltä kotoa Heta (J. Heureekka), äitini Luna (Petäjämaan Paapero), Raililta Källi (J. Ompa kyllä Kälämi) ja Tupsu (J. Huppana).
Eilen olivat koirat ensimmäisen kerran kehässä, tuloksina hienosti Källi NUO ERI1, luokka-SERT, Tupsu VAL ERI2, PU2, VACA, Heta VAL ERI2, PN2 ja Luna VAL ERI1, luokka-SERT, SERT, CACIB, VSP ja näin ollen tuli Liettuan valioksi ja on nyt myös vahvistusta vaille C.I.B!
Vielä koirat ovat kehässä kahtena päivänä, tässä jännityksellä odottelen tuloksia..


Meillä on täällä hoidossa reissun ajan Essi (J. Esanssi). Essin kanssa kävimme sulhon luona n. 5 viikkoa sitten. Pariskunnalla oli kova yritys, mutta jostain syystä ne eivät koskaan jääneet nalkkiin. Minun tuurilla ei tällaisesta ole koskaan pentuja syntynyt, vaikka se mahdollista onkin. Essi on kyllä kovasti pyöristynyt, lieköhän tällä kertaa natsasi kumminkin. Saapas nähdä..








































Essi ja äippä Elli





























Olisipa kyllä kiva, jos kumminkin pariskunta olisi pentuja saanut aikaiseksi. Jos ei, niin pitänee tehdä seuraavaan juoksuun jälleen suunnitelmia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti