keskiviikko 18. syyskuuta 2019

Keskiviikko 18.9.19

Kuten edellisessä kirjoituksessani, pakko nyt myöntää että aika on vaan rajallista eikä vuorokaudessa tahdo tunnit riittää joka asiaan. Tästä syystä olen jättänyt blogin kirjoittelun tauolle, niin on yksi stressi vähempänä. Laittelen tänne kyllä edelleen silloin tällöin jotain, mutta en ehdi niin usein kirjoittelemaan kuin aikaisemmin ehätin. Katsotaan sitten sitä taas, kunhan tämä penturumba on vähentynyt.

Essi synnytti lauantaina 14.9.19 8 pentua, joista yksi syntyi valitettavasti enkelipentuna.
Pentueessa on 3 narttua, kaksi kermanväristä ja yksi parkki merkein. 4 urosta, joista yksi on parkki merkein, yksi todennäköisesti riistanvärinen ja kaksi mustaa merkein.

Yksi narttupentu on pentueesta vielä vapaana. Pentu myydään alennettuun hintaan isällä astutuksen jälkeen  ilmenneen kortikaalisen kataraktan takia (toisessa silmässä) ja lisäksi minä kasvattajana kustannan silmätarkit jokaiselle pennulle 3-5-vuoden iässä. Tämä kahden vuoden aikaväli siksi, että jokainen voi käydä siellä sitten kun on aikaa. Tämä tullaan kirjaamaan erillisellä liittellä kennelliiton kauppasopimukseen.
Pennut kaikesta huolimatta rekisteröidään normi rekisteriin.

Mikäli narttupentu kiinnostaa, tällä hetkellä parhaiten minuun saa yhteyttä sähköpostilla:
kenneljehnajan@gmail.com ja soittamalla aamupäivisin: 040-968 0797

Pienistä ja tuoreesta Essi mammasta kuvia:


























Pennut tänään kuvattuna:

Tytöt


























Pojat



























Kaikki pienet ja mamma voivat oikein hyvin. :)


Jussa poika (Articpro´s Fárre Áhcci Lusa) täyttää tänään 1-vuotta! Huomenna mennään sitten niihin virallisiin kuviin, niin saadaan ne Tiitunkin pennut rekisteröityä.

Jussa, jolla ei tällä hetkellä ole juuri karvaa







































isä ja poika, ne ovat aina yhdessä. Näihinkin kuviin ne asettuivat itse vieretysten.


























Heta ja Tiitu mamma voivat hyvin, ovat oikein hyvin alkaneet paulautumaan pentujen jälkeen.

Hetasta ei tämän kummempia kuvia tullut. :)

























Tiitu


























Pentuja täällä oli kuvien oton aikaan vielä 4, kermanvärinen Polu-Blonde jää kotia. Poly-Karbonaatti lähti jo omaan kotiinsa etelään. Nämä kaksi Hetan huligaania meillä vielä on, Namikka ja Naapukka. Namikka lähtee ensi viikonloppuna ja Naapukka marraskuussa, jonka koti tulee olemaan Hollannissa.

pikku huligaanit

















































Ellikin osui kameran eteen, Elli viihtyy nykyään sohvannurkkakoirana. Täällä uudessa paikassa saa koirat olla ihan vapaasti niin ulkona kuin sisällä, Elli on osoittautunut sisällä viihtyväksi mummeliksi.
























Sama on Jatsin kanssa, mummelit sekin. Jatsi viettää synttäreitään 26.9. Ikää tulee täyteen jo 13-vuotta.






































Jospa meillä vähän kiireet tosiaan helpottavat kohta. Ensi vuodelle ei ole suunnitteilla pentuja näillä näkymin kuin yhdelle sijoitusnartulle.
Onneksi täällä uudessa paikassa on niin hyvin tilaa, että ei ole sen suhteen ollut huolta. Ylimääräisiä makuuhuoneitakin löytyy 2, joista toineen jää koirahuoneeksi pentujen jälkeenkin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti