sunnuntai 24. marraskuuta 2013

Sunnuntai 24.11.13

Eilen pyörähdimme Tuusniemellä näyttelyssä. Tuomarina toimi Sakari Poti ja lapinkoiria oli ilmoitettu mukava määrä, peräti 49 kpl.
Esiintymässä olivat Martti (J. Vanttera), Urho (J. Mokoma) ja Metka.
Oikein mukavasti meillä meni, tuloksina Martti JUN EH, Urho NUO ERI1, SA, VASERT ja Metka NUO ERI3, SA.

Pitää myöhemmin lisäillä myös arvostelut ja varmaan myös saadaan kuvia, kun oli monta kuvaajaa paikalla. Minullakin oli kyllä kamera matkassa, mutta kun ajattelin alkaa kuvailemaan, huomasin, että kameran akku oli jäänyt keittiöön laturiin..

Sera (J. Täpäkkä) oli myös ollut näytillä pentunäyttelyssä Helsingissä. Tuomarina siellä oli toiminut Anneli Pukkila ja tytön tulos oli PEK1. KP jäi valitettavasti saamatta pentuturkin takia... :D

Seran arvostelu:
6kk. Erinomainen tyyppi. Mittasuhteiltaan tänään vielä hieman pitkä. Erinomainen pää. Hieman kookkaat korvat. Riittävä runko. Hyvä raajaluusto. Niukasti, mutta tasapainoisesti kulmautunut. Hieman alhainen hännän kiinnitys. Vielä kovin pentumaiset liikkeet. Miellyttävä käytös.

Toivottavasti myös pentunäyttelyssä on joku ottanut kuvia.

Kiitokset kaikille kivasta viikonlopusta ja koirien näyttelyttämisestä! :)

Yön aikana oli sadellut lunta ja pakkastakin oli hieman, aurinko vähän pilkahti. Innostuin jälleen ottamaan uusia kuvia.

Iikka, joka aina tahtoo itsensä sotkea, oli pakkasta tai ei. :)Metka, joka pikkuhiljaa taas alkaa muistuttamaan itseään. Vielä puuttuu paljon karvaa viime kevääseen verrattuna, mutta eiköhän se vielä kasvattele talven aikana ne takaisin.

Elli


Unni


Missi


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti