maanantai 11. tammikuuta 2016

Maanantai 11.1.16

Eilen vietimme mukavan päivän Kajaanissa tamminäyttelyssä. Tuomareina toimivat Katja Partanen (pennut, junnu & nuo nartut) ja Riitta Niemelä (kaikki muut).
Jätimme suosiolla kaljut Jatsin (J. Jetsulleen) ja Viivin (J. Palikka) pois, silti meillä oli ihan mukava porukka näytillä.
Katja Partasen kehässä heti aamusta pyörähti junnunartuissa esiintyvä Luna (Petäjämaan Paapero), jonka tulos mukavasti JUN ERI.
Riitta Niemelän kehässä oli ensimmäisenä vuorossa Jäbä (J. Jässikkä), pojalla meni todella hyvin tuloksena JUN ERI2.
Seuraavassa luokassa esiintyi Santtu (J. Pakina) mukavalla tuloksella sekin NUO ERI2, SA.
Valiopojissa esiintyivät Tumppi (J. Tumpelo) ja Iikka (Lecibsin Sappa). Molemmilla pojilla meni  myös hienosti tuloksilla Tumppi VAL ERI4, SA ja Iikka VAL ERI2, SA, PU2, VACA. PU1 oli jo C.I.B, joten CACIB siirtyi Iikalle. Kesällä sitten sitä viimeistä ulkomailta jahtaamaan..
Elli (Lecibsin Kanttarelli) oli myös mukana, tuloksena VAL ERI.

Riitta Nimelän hyvät arvostelut Iikasta ja Ellistä:

Lecibsin Sappa
" Erinomainen rotutyyppi, mittasuhteet ja vahvuusaste. Kaunis pää ja ilme. Hyvät korvat. Kaunis ylälinja ja oikea-asentoinen häntä. Hyvä rungon malli ja tilavuus. Sopiva luuston vahvuus ja kulmaukset. Oikea turkinlaatu. Tasapainoiset liikkeet. Miellyttävä kokonaisuus ja käytös.

Lecibsin Kanttarelli
" Erinomainen tyyppi, hyvä vahvuusaste, hyvät rungon mittasuhteet. Feminiininen pää, oikea-asentoiset korvat. Hyvä ylålinja ja hännän asento. Erinomainen runko, kokoon sopiva luusto ja riittävät kulmaukset. Vauhdikas liikkuja, askeleissa hyvä ulottuvuus. Hyvä turkinlaatu. Miellyttävä luonne.

Kiitokset kaikille mukavasta näyttelypäivästä ja onnea hyvistä tuloksista! :)


Minä otin tänään kameran laukusta ja käytin ensin Iikkaa metsässä, sen jälistä marssimme Metkan ja Hetan kanssa samaan paikkaan. Paljon otin kuvia.


Iikka





































Metka ja Heta










































Kyllä se siitä Metkallekin karva kasvaa, jokohan siitä Vaasan KV-näyttelyyn olisi kehään..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti