tiistai 26. tammikuuta 2016

Tiistai 26.1.16

Lauantaina oli vuorossa Raahen ryhmänäyttely. Tuomarina siellä toimi Matti Palojärvi ja meidän porukalla meni todella mukavasti kaikilla.
Junioripojissa esiintyivät veljekset Jäbä (J. Jässikkä) ja ensimmäistä kertaa Nemo (J. Jöllikkä), tuloksilla Jäbä JUN ERI3 ja Nemo JUN EH4.
Nuorissa esiintyi Santtu (J. Pakina) tuloksena NUO ERI2, SA.
Tumppi (J. Tumpelo) esiintyi valioissa ja veikin sitten koko potin tuloksella VAL ERI1, SA, PU1, ROP ja päivän päätteeksi vielä RYP2!
Juniori tytöissä esiintyivät Milja (J. Janttara) ja Luna (Petäjämaan Paapero). Miljan tulos JUN ERI4 ja Lunan JUN ERI2, SA, PN4, VASERT.
Lopuksi kehässä pyörähti Elli (Lecibsin Kanttarelli) tuloksena VAL ERI2, SA.

Sitten minulla tulikin kiirus töihin..
Kiitokset ja Onnittelut ihan kaikille, hienosti meni! :)

Kuvista ei kyllä mitään huippu otoksia tullut ja jäi osa kuvaamattakin harmillisesti.

Veljekset Nemo ja Jäbä
Jäbä

Nemo


Santtu


LunaNyt Elli jääkin tauolle näyttelyhommista ja aloittaa mammaloman (mikäli se on tiine).
Paikalla Raahessa oli myös Ellin sulho Hessu (Heldalan Hermanni), joka pärjäsi myös hienosti, tuloksena AVO ERI1, SA, PU4, VASERT. Onnea myös Hessulle ja omistajille!
Nappasin pari kuvaa myös Hessusta kehän laidalla.
Sain uutisia Italiasta, Bambam (J. Pampula) oli käynyt KV näyttelyssä Pradovassa viikonloppuna, josta pojalla tulos SERT, CACIB, ROP! Onnea Elizabeth ja Bambam! :)

Pojasta pari kuvaa:
Ensi viikonloppuna ajellaan Kuopioon jalostuspäiville, Metkan ja Paten penskojakin osallistuu ensimmäistä kertaa näyttelyyn pieniin pentuihin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti