tiistai 24. toukokuuta 2016

Tiistai 24.5.16

Viime viikonloppuna on taas koiria ollut mukavasti esillä näyttelyissä. Hurjasti kiitoksia kaikille ja onnea hyvistä tuloksista! :)

Lauantaina Helsingin KV-näyttelyssä oli pyörähtänyt Urho (J. Mokoma) Saara Sampakosken kehässä tuloksena hienosti VAL ERI1, SA, PU3 hyvän arvostelun kera.
Sunnuntaina Haminan KV-näyttelyssä oli tuomarina Rune Fagerström ja Urhon lisäksi kehässä pyörähti myös Late (J. Humpappaa) poikien tuloksina Late VAL EH ja Urho VAL ERI.

Urhosta kuva Helsingistä, kiitokset kuvaajalle!

Sirpa oli Nastan (J. Neilikka) kanssa Siilinjärven ryhmänäyttelyssä Erja Nummen kehässä kaatosateessa tuloksena VAL ERI2, SA.

Me taas olimme ryhmänäyttelyssä Oulaisissa ison sakin kera. Tuomarina siellä toimi Katja Partanen ja poikien tulokset menivät seuraavasti: Tupsu (J. Huppana) JUN EH1, Jäbä (J. Jässikkä) NUO ERI1, SA, PU3, VASERT, Santtu (J. Pakina) AVO ERI3 ja Tumppi (J. Tumpelo) VAL ERI1, SA, PU2.
Nartuissa esiityivät Heta (J. Heureekka) ja äitinsä Metka (J Metka) tuloksina Heta JUN ERI1, SA ja Metka tällä kertaa VAL EH2.
Lisäksi kasvattajaluokka oli näytillä tuloksena KASV1, KP, ROP-KASV. Minä tässä vaiheessa kiiruhdin kotona käymään ja painelin töihin. Kiitokset teille, jotka jäitte kasvattajaluokkaa esittämään isoon kehään, luokka palkittiin vieläpä päivän päätteeksi BIS4-kasvattajaluokkana, KIITOS! :)

Oulaisissa kuvia otti Kati minun kameralla ja jotain otin myös itse.

Tupsu


Jäbä
SanttuTumppi


Heta


Metka unohtuikin sitten kuvata tällä kertaa.

Kasvattajaluokassa Tumppi, Santtu, Jäbä ja HetaBIS4-KASVATTAJA, kuva: Taina Talvi


Minulla vielä kaksi pentua kotona pyörii, poika lähteekin jo perjantaina omaan kotiinsa ja tyttö vasta sitten heinäkuun alussa.
Käytin kaveruksia metsässä viime viikolla ja napsin muutaman kuvankin. Sen verran ovat liikkuvaisia ipanoita, että kuvatkin olivat melko tärähtäneitä.

Eksponentti ja Elegantti
Tänään äitini kävi kylässä Essin (J. Esanssi) kanssa ja nappasin tytöstäkin pari kuvaa.

Sitten pentu-uutisiin.

Raili kävi eläinlääkärissä muissa asioissa ja päätimme, että samalla Viivi (J. Palikka) voisi käydä ultrassa. Tietää sitten, haenko tytön tänne meille ja onko pentuja minkä verran tulossa.
Niin siinä sitten kävi, että tyttö on tukevasti valeraskaana, joten pentuja ei ole tulossa tällä kertaa.

Kokeillaan seuraavaan juoksuun sitten uusiksi ihan ajan kanssa, juoksuja odotellaan elokuulle, eli pentuja suunnitteilla yhdistelmästä Fi MVA Jehnajan Mokoma & Jehnajan Palikka.Mietin pitkään ja hartaasti.. ja tulin tulokseen, että Metkallekin on pentuja suunnitteilla. Päätin laittaa jalostustoimikuntaan urostiedustelun menemään ja sieltä sai Metka hyväksynnän mm. urokselle Arctic Hero´s Erityisen Ihana "Reetu". Reetun näin Turun KV-näyttelyssä & Turun erkkarissa ja ihastuin poikaan kovasti. Metkalle odotellaan juoksuja Heinä/elokuulle, jolloin mennään poikaa tapaamaan.

Reetu
kuva: Niina Sivonenkuvat: Kati Torniainen

Ensi viikonloppuna olen taas auton ratissa, vuorossa on tällä kertaa Joensuun näyttelyt ja Iikkakin pääsee kehään. Se ei olekkaan erkkarin jälkeen kehässä käynyt.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti