maanantai 1. elokuuta 2016

Maanantai 1.8.16

Niin se alkoi minullakin viimein loma ja ensimmäiset vapaapäivät menivät missäpä muussa kuin näyttelyissä.

Lauantaina ajelin Kärsämäen ryhmikseen Hetan kanssa. Aamulla siellä olikin oikein kiva ilma, mutta sitten taivas repesi ja saimme kunnolla vettä niskaan. Juuri ennen lapinkoirien alkua kuitenkin sade hellitti, mutta kaukana ukkonen jyrähteli ja täytenä yllätyksenä Heta reagoi siihen voimakkaasti. Empä tiennytkään tytön jyrinästä välittävän ja sitä  myös Marko ihmetteli kotona. Mahtoi siihen olla myös syynä se, että laumassa elävä koira oli ensimmäistä kertaa ihan yksin liikenteessä. Jo aamulla näki selvästi, että tyttö oli vähän ihmeissään yksin olemisestaan. Kotona ukkosen jyrähtely jatkui ja Heta painatteli muiden kanssa aitauksessa niin ku ei olisi mitään tapahtunut.
Nyt alan Hetaa kuljettamaan paljon itsekseen ihmisten ilmoilla. Nyt kun on loma, niin on aikaa vaikka käydä kaupungin ihmeitä katsomassa. :)

Ihan hyvin sain kuitenkin Hetan esitettyä ja se sai ERI:n todella hyvällä arvostelulla (vaikka itse ajattelin sen EH:n saavan). Hienosti sijoittui vieläpä toiseksi, mutta SA jäi ansaitusti saamatta hieman vaisun esiintymisen takia.
Paikalla olivat myös pojat Jedi (J. Jytkäle) ja Santtu (J. Pakina) tuloksina Jedi EH1 ja Santtu ensimmäistä kertaa valioluokassa VAL ERI3, SA. Tuomarina toimi Esa Ruotsalainen.

Sunnuntaina oli vuorossa Ristijärven ryhmänäyttely, johon kotoa matkaan lähti Hetan kaveriksi äiti Metka, Limingasta koukkasin kyytiin vielä sijoitustytön Lunan (Petäjämaan Paapero).
Paikalla olivat myös pojat Jäbä (J. Jässikkä) ja Santtu (J. Pakina).
Tuomarina toimi Markku Mähönen ja tuloksina Jäbä NUO EH1, Santtu VAL ERI1, SA, PU2, Heta JUN ERI1, Luna NUO ERI2, SA, PN4 ja Metka VAL ERI2, SA.
Lisäksi esitimme kasvattajaluokan tuloksella KASV1, KP, ROP-KASV ja päivän päätteeksi BIS4-KASV.

Kiitokset kaikille mukavasta viikonlopusta ja erityiskiitos Railille, Lauralle ja Jaanalle, jotka viitsivät jäädä kasvattajaluokkaa esittämään, kiitos! :)

Otin muutamia kuvia Kärsämäellä pojista Jedista ja Santusta.

Jedi, joka on paljon kehittynyt sitten viime näkemän. :)




























Santtu































Seuraavaksi sitten Kuopion KV:t, Heta lähtee harjoittelemaan ja karvansa pudottanut Iikka, suuria odotuksia menestyksestä ei ole viikonlopulta, mutta otetaan se lomareissun kannalta. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti