maanantai 26. syyskuuta 2016

Maanantai 26.9.16

Tänään tuli 10-vuotta siitä, kun ensimmäinen Jehnajan pentue syntyi. Niin se vain aika kuluu nopeasti.
Jatsista otin eilen kuvia, siitä kyllä saa niitä vaikka ja millaisen ilmeen kanssa. :)

Jehnajan Jetsulleen "Jatsi"










































Jatsi on aina ollut äärettömän helppo koira, se on aina tullut ihan kaikkien kanssa toimeen. Iloinen elämäänsä tyytyväinen tyttö. Toivottavasti saamme pitää tämän tytön vielä seuranamme monta vuotta. Tästähän se näyttelyura sitten urkenee (tai sitten ei), kun pääsee "halavalla" aina matkaan.. :)

Viime viikolla sain yhden sijoitustytöistä terveystarkastettua. Vuorossa oli Lunan (Petäjämaan Paapero) tarkit ja hyvät tulokset tyttö sai. Silmät oli terveet, lonkat B/A ja kyynärät 0/0. Vielä Tornion erkkarissa otetaan verta putkeen ja testataan se puuttuva pompen testi.
Alustavasti on suunnitelmissa, että ensi keväänä Luna tekisi pennut ja sulhona toimisi meidän Iikka (Lecibsin Sappa). Aika näyttää, tuleeko suunnitelma toteutumaan vai miten käy.

Hetan kanssa kävimme mätsärissä mutkan kokeilemassa, vieläkö tytöllä on joku ihme mörköikä menossa. Kuinka ollakkaan, nuori tyttöhän oli ihan rento koko mätsärin ajan ja esiintyi kehässäkin hienosti. Kävi jopa tutustumassa omatoimisesti isompiin erirotuisiin koiriin ja ei ollut mistään millesäkkään. Jospa se mörköikä olisi nyt ohitse viimein. Menin sen vielä Tornion erkkariin ilmoittamaan hetken mielijohteesta, vaikka on karvaansa tiputellut ja näyttää edelleen lähtevän..

Metka on todella hellyydenkipeä, änkeää ihan "iholle" asti sohvalle köllöttelemään, jospa niitä pentuja olisi tulossa. Vielä pari viikkoa ja pitäisi jo alkaa päällepäin näkymään, ollaanko sitä tiine vai ei.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti