perjantai 23. joulukuuta 2016

Perjantai 23.12.16

Kyllä on melko kiirusta ollut viime päivinä, jäänyt kotisivujen päivittäminen ja blogin kirjoittaminen vähän vähemmälle.
Keskiviikkona ajelimme pentukatraan kanssa Oulun eläinklinikalle tarkastukseen ja sirutukseen, koko porukka oli tosi reippaasti niin autossa kuin klinikalla. Olisivat kyllä laittaneet melko hulinaksi, jos olisivat klinikalla juoksemaan päässeet. Tosi reippaita pieniä! :)
Kaikki lapsukaiset todettiin terveiksi ja pojilla oli pallitkin jo paikallaan. Lääkäri tuumasi lopuksi, että oli mukava tarkastaa näin terveitä pentuja.
Pienet matkustivat ja odottelivat vuoroaan kiltisti kevythäkissä.


Renttahelekku "Tiitu"Kotona taas, kuvassa vasemmalta lähtien Ressiina, Röökynä ja Rötväke


Kaksi lapsukaista on jo omassa kodissaan, Ruutanturruutus "Roosa" muutti sijoituskotiinsa Railin hoiviin Vihantiin ja Röökynä "Riitu" muutti Ylivieskaan. Viisi pentua meillä vielä viilettää Joulun yli ja sitten lähtevät omiin koteihinsa. Renttahelekku "Tiitu" jääpi kotiin joukon jatkoksi.

Kennelliitossa on mukavan joutuisaa toimintaa nykyään, keskiviikkona sirutus, torstaina tuli lasku ja samantein pennut ilmestyivät koiranettiin. Saapas nähdä, onko paperit jo postilaatikossa, kun pääsen töistä kotia vai meneekö tiistaihin.

Huomenna viettää Ellin ensimmäisen pentueen (V-pentue) jäsenet 4-vuotta, Onnea Joulun lapsille! :)

Joulukortit jäivät tälle vuotta lähettämättä, kiitokset kaikille kortilla muistaneille ja oikein mukavaa Joulua ihan kaikille! :)
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti