maanantai 17. heinäkuuta 2017

Maanantai 17.7.17

Taas on paljon tapahtumia..

Näyttelyrintamalla on mennyt todella hienosti. Pojat Late (Jehnajan Humpappaa) ja Urho (Jehnajan Mokoma) ovat käyneet Pärnussa KV-näyttelyissä 8.-9.7. ja siellä olivat pojat pärjänneet todella hyvin.
Lauantaina Urho oli ollut PU1, CACIB, ROP, Late PU2,VACA Eeva Reskon tuomaroidessa, sunnuntaina Urhon tulos PU2, VACA ja Late VAL ERI3. Onnea! :)

Me itse olimme 9.7. Ylivieskan KV-näyttelyssä. Tuomarina toimi Tapio Eerola ja tuloksina Tupsu (Jehnajan Huppana) NUO ERI2, SA, Tumppi (Jehnajan Tumpelo) VAL ERI3, SA, PU3, Iikka (Lecibsin Sappa) VAL ERI1, SA, PU1, CACIB, ROP ja Jatsi (Jehnajan Jetsulleen) VET ERI1, SA, PN3, ROP-VET.
Menestys ei siihen loppunut, Iikka sijoittui jälleen ryhmässä ollen peräti RYP1 ja vielä lopuksi BIS3!
Jatsikin pääsi veteraaneissa kuuden parhaan joukkoon, mutta ei sitten loppuseltaan sijoittunut.

Lunalla alkoi juoksut ja viime viikolla Iikka ja Luna tapasivat toisensa. Pariskunnalla natsasi pariinkin otteeseen, joten pentuja odotellaan syntyväksi yhdistelmästä Petäjämaan Paapero & Lecibsin Sappa.

Viime viikonloppuna oli taas näyttelyiden vuoro.

Raili ja äitini ajelivat Ruotsin puolelle, perjantaina oli erikoisnäyttely Piteåssä ja lauantaina taas KV-näyttely. Myös Laura oli Santun (Jehnajan Pakina) kanssa paikalla. Minä jäin itse kotiin, kun piti olla viikonloppuna Oulun KV-näyttelyssä.
Raililla oli matkassa Tupsu (Jehnajan Huppana), Tumppi (Jehnajan Tumpelo) ja Roosa (Jehnajan Ruutanturruutus), äitini mukana Luna (Petäjämaan Paapero) ja meiltä matkaan lähti Tiitu (Jehnajan Renttahelekku) ja Jatsi (Jehnajan Jetsulleen).

Perjantain erkkarissa oli tuomarina Kurt Nilsson ja tulokset hienosti Roosa PEK1, KP, ROP-pentu ja lopuksi vielä BIS1-pentu. Tiitun tuloksena PEK2, KP.
Tupsu esiintyi nuorissa tuloksella NUO ERI2, SA, Santtu avoimissa sijoituksella AVO ERI4.
Lunalla ja Jatsilla meni mielettömän hienosti, Lunan tulos AVO ERI1, PN2, SERT ja Jatsi VET ERI1, SA, PN3, ROP-VET ja päivän päätteeksi vielä BIS1-VET.

Sunnuntain KV:ssa tuomarina toimi Jari Fors, tulokset olivat jälleen huikeita. :)
Roosa PEK2, KP, Tiitu PEK1, KP, ROP-pentu ja päivän päätteeksi vielä BIS4-pentu.
Tupsu NUO ERI1, SA, PU4, Santtu AVO ERI1, SA, PU3, VASERT ja Tumppi VAL ERI1, SA, PU1, SERT, CACIB, VSP ja näin ollen tuore SE MVA.
Lunan tulos oli tällä kertaa AVO EH4, Jatsi mummeli jälleen yllätti VET ERI1, SA, PN4, ROP-VET ja päivän päätteeksi BIS4-VET.

Onnnea koko poppoolle ja kiitokset Tiitun ja Jatsin esille viemisestä! :)

Minä itse olin tosiaan Oulun KV-näyttelyssä, eikä huonosti mennyt sielläkään.
Lauantaina tuomarina toimi Arild Berget Norjasta.
Mukana minulla olivat Iikka (Lecibsin Sappa), Heta (Jehnajan Heureekka) ja Metka (Jehnajan Metka).
Paikalla olivat myös Tiuku (Jehnajan Evidenssi) ja Essee (Jehnajan Essee).
Tuloksina Iikka VAL ERI4, SA, Hipsu JUN EH, Essee NUO EH4, Heta NUO ERI1, SA ja Metka yllätti VAL ERI1, SA, PN1, CACIB, VSP.

Sunnuntaina tuomarina toimi Mari Lackman ja edellä mainittujen koirien lisäksi näytillä oli Ruotsin reissulta palannut Jatsi.
Tuloksina Iikka VAL ERI1, SA, PU1, CACIB, VSP, Tiuku JUN H, Essee NUO EH3, Heta NUO EH2, Metka VAL ERI1, SA, PN2, CACIB ja Jatsi VET ERI1, SA, PN4, ROP-VET
Nyt on Iikalla pisteet kasassa ja vuoden voitokkain uros kisan tulee ratkaisemaan syyserikoisnäyttely. Vähintään toiseksi voitokkain uros se varmuudella on. :)
Metka on nyt yhtä cacibia vaille C.I.B, joten se lähtee vielä tälle vuotta sitä viimeistä yrittämään Norjasta.

Kohta ovat pikkutytöt Roosa ja Tiitu juniori-iässä, mielenkiinnolla odotan, mitä ne tulevat virallisista luokista saamaan..

Oulun KV-näyttelystä löytyy jotain kuvia, kiitokset kuvaajille!

kuvat Paula Smirnoff

HetaMetka, joka esiintyi melko vetelästi tällä kertaa :DTiuku, kuva Elina Pikkujämsä
Iikka, kuvat Elina Pikkujämsäkuva Paula Smirnoff
ROP Savumerkin Sole niin justiinsa (onnea!) & VSP Lecibsin SappaEi kommentteja:

Lähetä kommentti