maanantai 24. heinäkuuta 2017

Maanantai 24.7.17

Voi mahoton!

Viime viikonloppuna oli vuorossa Kemin KV-näyttely ja näyttelyn kaunein koira eli BIS1:

LECIBSIN SAPPA!




















Kuvan nappasi Sanna Vettenranta, kiitokset!

Kaikista hauskinta tässä on se, että minä vielä perjantaina mietin, jätänkö pojan kokonaan kotia. Kampasin siitä karvaa pois Oulun näyttelyiden jälkeen ja kun ei se sitten hassummalta kumminkaan näyttänyt eikä ihan kaikki pohjavilla ollutkaan irti, niin päätin sen matkaan ottaa kun kerran on maksettukin.

Lapinkoirat arvosteli Tanya Ahlman-Stockmari ja paikalla koiria oli 35 lapinkoiraa + 3 pentua.
Kotoa matkassa olivat Iikan lisäksi Tiitu (J. Renttahelekku), Heta (J. Heureekka) ja Metka (J. Metka), myös Tiuku (J. Evidenssi) pyörähti kehässä.
Tiitu esiintyi viimeistä kertaa pentuluokassa, tuloksena hyvällä arvostelulla PEK1, KP, ROP-pentu.
Tiukun tulos junioriluokasta JUN H, Heta nuorissa tuloksena NUO ERI2 ja Metka valionartuissa VAL EH3.
Iikan tulos hienosti VAL ERI1, SA, PU1, CACIB, ROP ja tosiaan päivän päätteeksi RYP1 ja sunnuntaina BIS1!

Olihan se hienoa!
Kiitokset rodun arvostelleelle ja näyttelyn kauneimman koiran valinneelle tuomarille Tanya Ahlman-Stockmarille, ryhmän tuomaroineelle Marjatta Pylvänäinen-Suorsalle.
Kasvattaja Jukalle myös onnittelut ja kiitokset tästä hienosta pojasta.

Paljon on tullut onnitteluita joka suunnalta, kiitokset kaikille!

Tässä vielä meidän koirien arvostelut:

Jehnajan Renttahelekku:
"Kauttaaltaan feminiininen narttupentu. Oikeat rungon mittasuhteet. Oikea ylälinja. Erinomaiset korvat. Rodunomainen ilme, riittävä otsapenger. Hyvin rakentunut edestä. Kokoon sopiva raajaluusto. Hyvä häntä. Liikkuu erinomaisesti. Miellyttävä käytös. Lupaava kokonaisuus."

Lecibsin Sappa:
"4-vuotias uros, jolla erinomainen rotutyyppi. Riittävän maskuliininen. Kaunis ylälinja. Erinomainen pää rodunomaisin yksityiskohdin. Kokoon sopiva runko ja raajaluusto. Kauttaaltaan tasapainoinen kokonaisuus. Parhaimmillaan liikkeessä. Erinomainen käytös. Viimeistelty näyttelykunnostus."

Jehnajan Heureekka:
"Riittävän raajakorkeuden omaava feminiininen kokonaisuus. Hyvät taittokorvat. Riittävä otsapenger. Toivoisin hieman voimakkaamman alaleuan, samoin silmät voisivat olla tummemmat. Kokoon sopiva runko ja raajaluusto. Toivoisin voimakkaamman kirsupigmentin. Oikealaatuinen karvapeite, mutta ei tänään parhaassa karvapeitteessä erityisesti häntäkarvoituksen osalta. Liikkuu hyvin. Erinomainen käytös."


Jehnajan Metka:
"5-vuotias narttu, jolla oikeat rungon mittasuhteet, mutta toivoisin kokonaisuudessaan paremman pään ja ilmeen. Ilmeeltään hieman maskuliininen. Kapeahko kallo-osa ja otsapenger saisi olla vielä selkeämpi. Kokoon sopiva runko ja raajaluusto. Hyvä hännän kiinnitys. Ei parhaassa karvapeitteessä. Liikkuu hyvin takaa. Palkintosija määräytyy päästä ja ilmeestä.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti