keskiviikko 18. heinäkuuta 2018

Keskiviikko 18.7.2018

Viikonloppuna oli Santtu (J. Pakina) Ruotsin puolella näyttelyssä. Lauantaina oli ensin KV-näyttely ja sunnuntaina erikoisnäyttely.
Lauantaina pojan tulos oli VAL ERI ja sunnuntaina menikin todella hienosti tuloksella VAL ERI2, SA, PU2, SERT ja näin ollen myös SE MVA!
Hurjasti Onnea!! :)

Me kävimme Tiitun (J. Renttahelekku) kanssa silmätarkissa ja terveet silmät todettiin tytöllä olevan. Jossain välissä kiikutan tyttösen vielä verenluovutukseen geenitestejä varten. Ne tulokset eivät enään ratkaise kuitenkaan suunnitelmia vaan ovat sitten vain lisänä tuloksiin. Suunnitelmista julkaistaan lisätietoja sitten myöhemmin.

Ensi viikonloppuna olisi vuorossa Ylivieskan ja Kemin KV:t. Iikan jätän näillä näkymin geimeistä pois, kun se on tällä hetkellä niin karvaton. Kehään lähtee pitkästä aikaa myös Heta.

Napsin eilen kuvia jälleen, suurimmaksi osaksi otin kuvia Hetasta, joka jaksaa aina olla niin iloinen, oli kuuma tahi kylmä. :)




































Tiitustakin tuli otettua muutama kuva. Tämän tytön kanssa ollaan nyt treenailtu yksin lenkkeilyä kylällä. Kyllä se on ilman laumaa ihan onneton tapaus. Se ei reagoi kyllä mihinkään ääniin tai muuhun, mutta se ei oikein tiedä miten pitäisi toimia kun ei ole koirakaveria näyttämässä mallia. Se on laumassa kasvaneen ja elävän koiran ongelma (jos sitä voi ongelmaksi sanoa), mutta kyllä se siitä iän myötä itsenäistyy. Laumassa se on sitten se päällepäsmäri.. Minun oma vikahan se on, että en ole tuota asiaa huomioinut.



























Elli, sekin tulee ensi kuussa veteraani-ikään. Ei aina kyllä käytöksestä uskoisi, riehuu nuorempien kanssa niin ku pennut..


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti