keskiviikko 1. huhtikuuta 2015

Keskiviikko 1.4.15

Viime viikonloppuna teimme mukavan, mutta melko rankan reissun Turkuun. Perjantaina lähdimme yötä vasten ajamaan etelää kohti, aamulla piti olla Turun KV-näyttelyssä. Matkassa kotoa minulla olivat Metka ja Iikka. Tuomarina näyttelyssä toimi Leila Kärkäs ja tuloksina Iikka NUO ERI1, SA ja Metka VAL ERI.

Näyttelyn jälkeen suunnistimme hotelliin ja aloimme melko aikonaan nukkumaan. Sunnuntaina oli vuorossa Lappalaiskoirat ry:n pääerikoisnäyttely. Urokset arvosteli Pirjo Aaltonen ja nartut Riitta Niemelä. Näytillä oli myös Sera (J. Täpäkkä).
Kaikilla meni kyllä mahdottoman hyvin, Iikalla erityisesti, tuloksena NUO ERI1, SA, PU4.
Seran tulos oli NUO ERI ja Metkan hienosti VAL ERI3, SA.

Nyt Metka jääkin näillä näkymin tauolle, kun karva näyttää vähän tippumisen merkkejä.
Kiitokset kivasta reissusta ja mukavasta näyttelyviikonlopusta kaikille paikalla olleille! :)

Näyttelystä oli napattu Iikasta hyvät kuvat, kiitokset kuvaajalle!
































Sitten jälleen pentujen kuulumisiin.
Eilen pienet tekivät ensimmäisen automatkansa ja kaikki meni erittäin hyvin. Äitinsä kanssa matkustivat kontissa, eikä pikkuiset päästäneet ääntäkään. Sirut on nyt niskassa ja tarkissa todettiin kaikki olevan ihan kaikilla kunnossa. Melko reipasta sakkia ovat, hyvä että pysyivät pöydällä, kun olisi ollut kiirus tutkia vain paikkoja. :)
Pennut ovat nyt myös rekisteröityjä, tänään ne ilmaantuivat koiranettiin. Kohta onkin omaan kotiinlähdön aika, suuri maailma odottaa..

Otin pikaisesti muutamia kuvia pienistä eilen:































Ei kommentteja:

Lähetä kommentti