maanantai 13. huhtikuuta 2015

Maanantai 13.4.15

Viime viikko oli melkoisen kiireinen. Kaikki pennut ovat nyt omissa kodeissaan ja hyvin on kaikilla lähtenyt menemään. Meille tuli rauhallista heti kertalaakista.:)

Otin pari kuvaa sijoitustyttösestä Miljasta (J. Janttara) ennen omaan kotiin lähtöä.





































Kiitokset Miljan perheelle hyvän sijoituskodin tarjoamisesta. Tyttöä tullaan käyttämään näyttelyissä ainakin ja terveystarkastetaan sitten kun ikää on sopivasti.

Jedi (J. Jytkäle) lähti Ouluun Zeron (J. Sakko) kaveriksi. Zero oli hakureissulla matkassa ja nappasin pojasta pari kuvaa.




































Poika on sellainen vauhtiveikko, että siitä ei nyt muunlaisia kuvia saatu. :)


Näyttelykuulumisiin sitten..

Kai (J. Pontikka) oli käynyt Hollannissa näytillä Suomalaisella tuomarilla Harto Stockmarilla. Hyvin oli pojalla mennyt, tuloksena JUN ERI2. Hollannissa ei SA:ta jaetakkaan.

Tässä pojan arvostelulomake, hyvä on arvostelu, Onnea!




































Me ajelimme lauantaina Vaasan KV-näyttelyyn Sirpan kanssa. Oli melko raskas reissu, kun ei paljoa ehtinyt nukkua työpäivän jälkeen. Kahdeltä yöllä piti jo nousta ylös, kun piti olla jo kahdeksalta aamulla paikalla.
Kannatti meidän kumminkin yöllä ajella, kun saatiin niin hyvät tulokset.
Tuomarina toimi Reino Korpela ja tuloksina:
Lecibsin Sappa "Iikka" NUO ERI1, SA, PU3, SERT
Lecibsin Kanttarelli "Elli" AVO EH
Jehnajan Neilikka "Nasta" VAL ERI1, SA, PN1, CACIB, VSP

Onnea Sirpa ja Nasta! :)

Iikan arvostelu meni ties minne reissun aikana, mutta Ellin arvostelun löysin:

"Musta vähäisin merkein. Keskikokoinen, mittasuhteiltaan hieman pitkä, jolla kaunis nartun pää. Kookkaat korvat. Sopivan vankka runko, pitkä lanne. Keskivahvat raajat. Hyvät kulmaukset. Hyvä karvanlaatu ja hännän asento. Liikkuu tehokkaasti."

Elli tänään kuvattuna:




































Kaikilla (paitsi Iikalla) on karva ihan irti. Tälle viikkoa taidan tehdä sellaisen pesu-urakan ja tempaisen koko porukan niin kaljuksi kuin lähtee. Voi sitä karvan määrää taas..
Jää nyt se Ellin viimeinen sertin metsästyskin tälle keväälle, ei se taida sitä kaljuna saada. Ehtiihän tuo vielä, ompahan syy juosta näyttelyissä.

Metkasta nappasin myös aamulla kuvan, sillä on jalkakarvat jo lähteneet. Jospa se tässä parin kuukauden sisällä aloittaisi sen juoksunkin.
























Saa näyttelyt jäädä sitten vähemmälle, sehän on selvää säästöä sitten. :)

Ja nyt töihin taas...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti