tiistai 22. syyskuuta 2015

Tiistai 22.9.15 osa2

Kävimme pikku Himpulan kanssa lääkärissä Haukiputaan Animagissa. Siellä tutkittiin pieni tyttö päästä varpaisiin. Kaikki oli muuten ok, mutta sieraimista otetuista näytteistä kävi ilmi, että pienellä on nenässä tulehdus, johon se sai lääkekuurin. Jos ei loppuviikolla jo näytä paremmalta, niin sitten pienen nenä tähystetään nukutuksessa. Onneksi tulehdus ei ollut mitään tarttuvaa laatua, ettei minulla ole kohta 7 tukkoista pentua kotona.
Tämä oli helpottava uutinen siltä osin, että sydän, keuhkot ja kaikki muu tutkimuksessa todettiin olevan ok. Jospa pieni tyttö tulee pian kuntoon.
Heureekka oli myös matkassa, että on toinen pentu, mihin kokoa verrata. Samalla lääkäri tutki senkin ja totesi täysin terveeksi.


Nyt on tosiaan niin, että kumpikaan tytöistä ei ole myytävänä. Heureekka jää kotiin kokonaan ja Himpulan asia on vielä täysin auki. Katsotaan, millainen pienestä kasvaa ja tuleeko sille vielä muita ongelmia vai oliko nyt vain huonoa tuuria matkassa. Mini asuu meillä niin pitkään kuin on tarvista ja mietitään sen koti asiaa sitten myöhemmin.


Nyt vain toivotaan parasta..



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti