tiistai 31. heinäkuuta 2018

Keskiviikko 1.8.18

21. päivä oli vuorossa Ylivieskan KV-näyttely. Iikan jätin suosiolla kotiin kaljuuntumisen vuoksi. 
Kotoa matkassa olivat Heta (J. Heureekka) ensimmäistä kertaa pentujen jälkeen ja Tiitu (J. Renttahelekku).
Kehässä pyörähtivät myös Källi (J. Ompa kyllä Kälämi), Köpi (J. Aate) ja pitkästä aikaa myös Essi (J. Esanssi). Tuomarina toimi Tapani Pukkila ja saimme ihan kivoja tuloksia jälleen.

Källi esiintyi ensimmäistä kertaa junioriluokassa Suomen puolella, tuloksena JUN EH3.
Köpi siirtyi nuortenluokkaan ja se kannatti, tuloksena hienosti NUO ERI1, SA, PU3, VASERT, VACA ja kun cacibin saanut koira on jo C.I.B, niin Köpille tullaan vahvistamaan CACIB.
Tiitu kävi jälleen treenaamassa nuortenluokassa, nyt se meni paremmin kehässä, mutta ei suostunut nostamaan häntäänsä. Tuomari tuumasi, että ERI:n koirahan tämä on, mutta hännän takia tulos NUO EH1.
Essi ja Heta esiintyivät avoimessa luokassa, Essin tulos AVO EH4 ja Hetan AVO ERI2, SA.

22. päivä oli vuorossa Kemin KV-näyttely, kotoa otin matkaan Hetan. Kehässä Hetan lisäksi pyörähti Tupsu (J. Huppana). Tuolokset sisaruksilla Heta AVO ERI2 ja Tupsu VAL ERI3 Riitta Niemelän tuomaroidessa. 

Kiitokset kaikille mukavasta viikonlopusta ja erityiskiitos kaikille, jotka Tiitua kuljettivat näyttelyalueella ja puuhasti sen kanssa. Siitä oli kovasti hyötyä tytölle. Se on selvästi kasvattanut itseluottamusta muutaman viikon aikana. Ehkä me siitä Hollannin reissusta selviämme. :)

Ensi viikonloppuna olisi pari ryhmistä Hetan ja Jatsin kanssa, sitten olisi lähtö Hollantiin. En tiedä itkeäkö vai nauraa, kun Iikkaa katsoo.... se on tainnut olla viimeksi noin kalju pari vuotiaana. 
Tiitulla tuppoja lentelee myös, olen miettinyt otanko kaikki pois vai yritänkö säästellä. Päätin yrittää edes vähän säästellä, kun vain nyt malttais olla nyhtämättä. Tosin.. eihän sitä tiiä, esiintyykö se edes kehässä, sen näkee sitten. 
Otetaan koko reissu loman kannalta, jos sitä nyt voi lomaksi ajatella. Istutaan jälleen melko tovi linja-autossa. Ensi vuonna ei onneksi tarvi näin pitkälle reissulle lähteä. :)


Latesta ja Urhosta sain hienoja kuvia, kiitos!

Jehnajan Humpappaa "Late"Tämäkin poika täytti jo 8-vuotta, Onnea! :)

Jehnajan Mokoma "Urho"Yhteiskuvat hienoista pojista

Viime kuussa vietettiin tosiaan muutamatkin synttärit. Iikka täytti 25. päivä 5-vuotta. 30.7. täytti kaksi pentuetta vuosia, K-pentueen jäsenet tulivat jo 10-vuotta ja H-pentueen 8-vuotta! 
Onnea kaikille! :)


Hetaa on nyt ilmoitettu useampaan näyttelyyn, jahtaamma sitä viimeistä serttiä. Mukava Hetan kanssa taas kulkea, se on niin iloinen ja energinen tyttö. 
Pari kuvaa jälleen tyttösestä.


Harmi että minä en sitten sitä Hetaa sinne Hollantiin ilmoittanut. Pitkään harkitsin, kumpiko sinne lähtee, Tiitu vai Heta. Ajattelin, että Heta on kumminkin tässä vaiheessa pentujen jälkeen ihan kiharassa turkissa. No ei ole... Eipä sitä voinut tietää. :)

Tiitu, sillä pölisee turkki irti.

Taidan jo kehien jälkeen reissussa nykäistä kaikki karvat pois, niin on tytöllä helpompi olla tulomatkalla.

Metkasta vielä kuva, rappasin senkin ihan bikinikuosiin tämän kuvan jälkeen.Ja nyt töihin. Vielä olisi kolme päivää töitä ja sitten alkaisi loma. Melko kiirettä pitää, joten tuskin ehätän pariin viikkoon tänne mitään naputella. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti