torstai 5. heinäkuuta 2018

Torstai 5.7.18

Nyt on viimeinenkin C.I.B vahvistettu, eli tälle vuotta inttivalioita ovat Jehnajan Tumpelo, Jehnajan Humpappaa, Jehnajan Metka ja Jehnajan Mokoma! Onnea kaikille, ihan huippu homma! :)

Nyt tulevana viikonloppuna on koiria Pärnussa Virossa näytillä, meiltä kotoa lähti äitini ja Railin matkaan Jatsi mummeli. Minä itse menen Oulun KV-näyttelyyn. Pesaisin ja vähän föönasin mummelia reissua varten ja otin muutaman kuvan samalla.



























Onneksi se nyt edes vähän ehätti kasvattaa karvaa takaisin ennen reissua. Tämä alkaa olemaan varmaan mummelin viimeisiä pitkiä matkoja, kulkee sitten tässä lähialueella matkassa. Vaikka Jatsi hyväkuntoinen onkin, niin ikää tulee syyskuussa jo 12-vuotta. Näin olen ajatellut ainakin nyt näillä näkymin, vaikka eihän sitä ikinä tiiä..

Nappasin tänään kuvia myös Hetasta. Sillä on melko joutuinen tuo karvan kasvu ja nyt olen tyytyväinen, että olen sen loppukuulle jo näyttelyyn ilmoittanut. Tulee taas mielenkiintoa kulkea, kun on joku joka voi valioitua yhdellä sertillä. Todennäköisesti se viimeinen sertti napsahtaa vasta ensi vuonna, mutta käydään nyt kokeilemassa.






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti