tiistai 28. elokuuta 2018

Tiistai 28.8.18

Niin se alkaisi olemaan loma loppu. Niin paljon on ollut kaikenlaista, että ei tässä tiedä lomalla olleensakkaan, mutta onneksi minulla on yksi lomaviikko vielä syyskuun lopulla.

Sunnuntaina oli vuorossa Riihimäen NORD-näyttely. Olin ilmoittanut sinne Hetan ja Ellin, jos vaikka Heta sen viimeisen sertin saisi. Se saikin sen jo Raahesta ja mietin hetken, lähdenkö tuonne asti ajamaan. Lapinkoiria oli ilmoitettuna vain 6, joten en malttanut olla menemättä.

Lauantaina lähdin ajelemaan tyttöjen kanssa, suuntana oli Sipoo, jossa oli tarkoitus yöpyä Annen ja Teron luona ja käydä katsomassa pitkästä aikaa poikia Latea ja Urhoa (J. Humpappaa ja Mokoma).

Tyttäret iloisena matkalla, tässä olemme Jyväskylän kupeessa tauolla.


Siinä sitten kävi niin, jotta minä tyhmyyksissäni ajelin Raaseporiin eli tein melkoisen lenkin, mutta
sattuuhan sitä...

Seuraava kännykkäkuva olikin sitten tämä:..ja siitä seurasi sitten tämä:Että semmoinen tapaus tällä kertaa. :)

Pääsin kumminkin perille, kun Tero kävi meidät tienposkesta hakemassa ja Tero käytti meitä sitten vielä näyttelyssä sunnuntaina. Kiitokset vielä molemmille, olisin ollut melko hukassa ilman apua.

Näyttelyssä meni sitten oikein kivasti:Onneksi ei ollut turha reissu. Tuomarina toimi Markku Kipinä ja yksi oli vielä kuudesta koirasta poissa eli meidän tyttöjen lisäksi kehässä pyörähti 3 koiraa. 
Hetan (J. Heureekka) tulos oli AVO ERI1, SA, PN1, NORD-SERT, ROP ja Ellin (Lecibsin Kanttarelli) VET EH1.

Näyttelystä suuntasin hotelliin. Täällä minä sitten odottelin, että saan autoni takaisin korjaamolta. Hotelli sijaitsi melko lähellä korjaamoa, josta ajelin sitten taksilla sitikkaa hakemaan.Oli muuten melko kiva hotelli kaikinpuolin, voin suositella koiran kanssa matkustaville. Laitan paikan itsekin korvantaakse, kun tuonne suunnalle jälleen olen ajelemassa. 

Viime yönä puoli kolmen pintaan olin sitten viimein kotona. Autosta meni laturi. Onneksi korjaamolla saivat auton kuntoon jo maanantaina, niin pääsin kotimatkalle. Ei reissu kumminkaan venynyt kuin vuorokauden pidemmäksi tämän takia. Hintaa tosin tuli yli 800 euroa suunniteltua enemmän.
Ompahan jälleen yksi ikimuistoinen reissu takana ja vietimme oikein kunnolla laatuaikaa Hetan ja Ellin kanssa hotellissa. 

Kiitokset vielä kerran Annelle ja Terolle! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti