keskiviikko 15. heinäkuuta 2015

Keskiviikko 15.7.15

Muutama kuva viikonlopulta ja laitetaampa vielä arvostelutkin, kun ne sattuivat löytymään repusta.

Iikka (Lecibsin Sappa)

Lauantaina Katja Korhonen:
"2v. Erinomainen tyyppi. Hyvä koko ja oikeat mittasuhteet. Erinomainen pää ja miellyttävä ilme. Purenta ok. Oikea-asentoiset, hieman vaaleat silmät. Oikea asentoiset hyvin asettuneet korvat. Erinomainen kaula, eturinta ja runko. Vahvaraajainen luusto. Hyvät käpälät. Erinomainen turkinlaatu ja häntä. Liikkuu yhdensuuntaisesti hyvällä askelpituudella ja voimalla. Tasapainoinen ja miellyttävä kokonaisuus."

Sunnuntaina Maija Mäkinen:
"2-v. Tasapainoinen ryhdikäs uros. Hyvä pää, korvat, silmät, purenta. Kaunis ilme. Tasapinoisesti kulmautunut. Hyvä runko, selkä ja häntä. Hyvä turkki. Hyvä luusto. Liikkuu erittäin hyvin. Hyvä käytös. "

kuvat: Emilia Laakkonen

Elli (Lecibsin Kanttarelli) kävi vain lauantaina Katja Korhosen arvosteltavana:
" 5v. Erinomainen tyyppi. Mittasuhteiltaan hieman pitkä valionarttu, jolla erinomaiset pää ja ilme. Hieman vaaleat silmät. Aavistuksen kookkaat korvat. Erinomainen eturinta ja runko. Vankka luustoiset raajat. Pehmeyttä välikämmenissä, hyvät käpälät. Aavistuksen pitkä lanneosa. Hyvä turkki ja häntä. Liikkuu yhdensuuntaisesti hyvällä askelpituudella ja voimalla. Miellyttävä luonne."

kuva: Hanna Visca


Ensi viikonloppuna olisi sitten Kemin ja Ylivieskan näyttelyt.


Metkan mahdollisista pennuista on nyt tullut niin mahdoton määrä kyselyitä ja alustavia varauksiakin on jokunen, joten nyt tässä vaiheessa emme ota enempää varauksia vastaan. Toki tulevasta pentueesta annan lisätietoja ja voin pitää kiinnostuneita ajantasalla, mutta katsotaan nyt, mitä tuo meidän tuleva mamma tekee.. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti