keskiviikko 8. heinäkuuta 2015

Keskiviikko 8.7.15

Sunnuntaina Iin mätsärissä oli turistina Jedi (J. Jytkäle). Onneksi sisarellani Nooralla sattui olemaan kamera matkassa, niin sain napattua pojasta muutamia kuvia.


Mätsärillä kävi harjoittelemassa kehässä oloa Luna (Petäjämaan Paapero) äitini kanssa ja hyvin meni. Neitokainen käyttäytyi oikein reippaasti ja sijoittuskin oli BIS6. Otin pari kuvaa myös Lunasta.
Mätsäröimässä kävimme myös eilen, kehässä kävivät pennut Luna, Jäbä (J. Jässikkä) ja Seppo (J. Jytykkä), turistina kävi paikanpäällä jälleen myös Jedi.
Jenni kävi Ellin kanssa harjoittelemassa esittämistä ja päätimpä ottaa Jatsinkin matkaan, joka ilostui kovasti asiasta. Jennillä meni Ellin kanssa oikein hyvin kehässä, taidankin laittaa kohta tytön koiria kehään esittämään. Harmillisesti huomasin puolimatkassa ajomatkaa, että kamera on kotona pöydällä.

Iikasta otettiin pari tuoreempaa rakennekuvaa sunnuntaina, kun kerrankin sain jonkun avuksi kuvia ottamaan.Näyttäis vähän siltä, että Iikkakin alkaa karvaa pudottelemaan. Toivottavasti se ei ihan kaljuksi itseään nakkaa, kun se viimein heinäkuun lopulla täyttää sen 2-vuotta. Sitten alkaa se viimeisen sertin metsästys.

Metkasta ei vielä osaa sanoa, onko pentuja tulossa vai ei. Alkaa olemaan kolmisen viikkoa astutuksesta, pari viikkoa vielä ja asiaan luulisi tulevan varmuus. Kovin tyttö on käytökseltään omituiseksi muuttunut, jospa se olis tiine. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti